Setari Cookie-uri

Iconirony, colectia lui Stephan Pelger, aplaudata la scena deschisa la Berlin Fashion Week

Prezent pentru a treia oara in cadrul festivalului, in calitate de participant independent, designerul Stephan Pelger a uimit si de aceasta data audienta cu noua sa colectie.

Dupa o saptamana in care Berlinul a devenit inima pasionatilor de moda, "Iconirony", colectia semnata de Stephan Pelger a incheiat cu succes unul dintre cele mai mari evenimente de profil ale anului, Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. Prezent pentru a treia oara in cadrul festivalului, in calitate de participant independent, designerul Stephan Pelger a uimit si de aceasta data audienta cu noua sa colectie.

designer Stephan Pelger "Ca de obicei emotiile sunt pe masura evenimentului, iar cele 60 de secunde de aplauze sunt decisive pentru munca unui designer. De aceasta data, sala a fost mai mult decat plina, numarul persoanelor prezente depasind 800. A fost cel mai numeros public de pana acum la un show Stephan Pelger, iar aplaudarea diverselor tinute in cadrul prezentarii a fost ceva cu totul neobisnuit si magulitor. Colectia a fost primita extraordinar, atat de public, cat si de presa germana de specialitate. Sunt incantat de faptul ca cele mai importante reviste si bloguri de moda au publicat deja colectia, iar diverse modele de piele din colectia “Iconirony” au devenit must-have-urile sezonului", a declarat Stephan Pelger.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.