Kudika
3 Februarie 2012

Prezent pentru a treia oara in cadrul festivalului, in calitate de participant independent, designerul Stephan Pelger a uimit si de aceasta data audienta cu noua sa colectie.

Dupa o saptamana in care Berlinul a devenit inima pasionatilor de moda, "Iconirony", colectia semnata de Stephan Pelger a incheiat cu succes unul dintre cele mai mari evenimente de profil ale anului, Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. Prezent pentru a treia oara in cadrul festivalului, in calitate de participant independent, designerul Stephan Pelger a uimit si de aceasta data audienta cu noua sa colectie.

Andreea Badala, designerul din spatele Murmur, pe un altfel de catwalk

designer Stephan Pelger"Ca de obicei emotiile sunt pe masura evenimentului, iar cele 60 de secunde de aplauze sunt decisive pentru munca unui designer. De aceasta data, sala a fost mai mult decat plina, numarul persoanelor prezente depasind 800. A fost cel mai numeros public de pana acum la un show Stephan Pelger, iar aplaudarea diverselor tinute in cadrul prezentarii a fost ceva cu totul neobisnuit si magulitor. Colectia a fost primita extraordinar, atat de public, cat si de presa germana de specialitate. Sunt incantat de faptul ca cele mai importante reviste si bloguri de moda au publicat deja colectia, iar diverse modele de piele din colectia “Iconirony” au devenit must-have-urile sezonului", a declarat Stephan Pelger.

Prezentarea colectiei a avut loc pe 21 ianuarie si s-a bucurat de aplauzele generoase ale publicului, din care au facut parte si persoane cunoscute din Romania, venite sa-l sustina pe designer: Andreea Marin Banica, Lena Criveanu, Irina Florea Ileana Badiu, Mihaela Berciu si Camelia Negrea. Pe partea de styling a colectiei, Stephan Pelger a bifat inca o colaborare de succes cu stilistul Ovidiu Buta.

Top modelul international, Sara Nuru a deschis show-ul Stephan Pelger si a defilat purtand piese din colectia care a avut ca tema, ironia, sugerata de designer in nuante de gri si bej deschis, cu accente de rosu inchis. Un alt model de succes, Franziska Knuppe, a defilat pe podium incheind prezentarea Iconirony de la Berlin Fashion Week.

Creatiile designerului nu au facut furori doar in cadrul festivalului, ci si la prima editie a targului “Show & Order”, care a avut loc in paralel cu alte doua targuri germane, “Bread & Butter” si “Premium”. Stephan Pelger, prezent cu un numar de 48 de piese, alaturi de branduri internationale precum Misonni, Mathew Williamson si Mariela Burani, a primit aprecieri legate de combinatia neasteptata de culori si materiale, dar si design-ul exclusivist al colectiei.

Colectia Orient Express a designerului Stephan Pelger, lansata pe peronul Trenului Regal

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: