Primul designer roman la Muzeul Postei din Paris

Primul designer roman la Muzeul Postei din Paris
Kudika
15 Februarie 2012

Tanara creatoare este unul dintre cei mai promitatori designeri care si-a finalizat studiile anul trecut la Paris, la Universitatea Internationala de Moda Esmod.

Tanara creatoare reinterpreteaza in mod avangardist stilul Paco Rabanne in Capitala modei

creatia expusa la Muzeul PosteiTanara creatoare de moda romana Silvia Terziu a reusit o premiera pentru moda romaneasca de avangarda: una dintre piesele realizate de ea a fost expusa la Muzeul Postei Franceze din Paris, succesul repurtat determinand conducerea institutiei sa extinda aceasta expozitie in intreaga Franta. A fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, si acum isi doreste sa cucereasca Parisul.

Muzeul Postei Franceze
este una dintre atractiile-cheie ale metropolei franceze si un simbol al vietii urbane pariziene contemporane, gazduind permanent expozitii, dintre care doua expozitii culturale anual.

Tanara creatoare este unul dintre cei mai promitatori designeri care si-a finalizat studiile anul trecut la Paris, la Universitatea Internationala de Moda Esmod. Stabilita la Paris, Silvia provine din Timisoara si are o afinitate declarata spre stilul futuristic al lui Paco Rabanne, pe care doreste sa-l interpreteze pornind de la propria sa viziune artistica. De altfel, influentele metalice ale creatiilor sale toamna-iarna 2011-2012 poarta amprenta creatorului Paco Rabbane. Siluetele sale metalice au o tenta abstracta care anticipeaza sufletul, lumea interioara, transparenta aparenta si profunzimea spirituala. Senzualitatea creatiilor sale forteaza limitele dintre sexy si rezervat, dand, ca in realitate, o forma contradictorie individualitatii feminine.

Creatiile romancei au aparut pana in acest moment atat in catalogul Universitatii Internationale de Moda Esmod, cu ocazia aniversarii a 170 ani de existenta, cat si in diverse publicatii importante: Marie Claire, France 2, Le Figaro. Creatiile Silviei sunt inspirate de catre designeri de ultima generatie: Marchesa, Elie Saab sau Lanvin. Dupa cele doua sezoane in care a fost prezenta la salonul PREMIERE VISION PLURIEL si Who's next- Salon pentru creatori, Silvia a realizat ca creatiile sale sunt facute pentru femeia senzuala si provocatoare, cu caracter, care vrea sa iasa in evidenta prin caracterul ei, pus in relief de hainele pe care le poarta.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri