Setari Cookie-uri

Primul designer roman la Muzeul Postei din Paris

Tanara creatoare este unul dintre cei mai promitatori designeri care si-a finalizat studiile anul trecut la Paris, la Universitatea Internationala de Moda Esmod.

Cum vede creatoarea originara din Romania diferentele de stil dintre femeia parizianca si femeia de pe strazile Bucurestiului? “Cred ca femeia universala nu exista. La Paris hainele sunt lejere, vaporoase, culorile mai degraba neutre, cum zice francezul "a Paris, toutes les chat sont gris"; adica nimeni nu iese in evidenta, nici prea sexy, nici prea colorat. Este o moda "orice imi sta bine, combinat cu orice", parul e in toate directiile. Insa la Bucuresti vedem femeia sexy, eleganta, imbracata de seara chiar si in timpul zilei, care are nevoie sa iasa in evidenta ori prin vestimentatii mulate pe corp ori prin culori tari, femeia care nu iese din casa necoafata, nemachiata, chiar as spune prea dichisita“.

Un proiect al Silviei aflat in derulare in prezent este pregatirea colectiei de primavara-vara 2012, inspirata de Marchesa, proiect pentru care au fost deja demarate pregatirile necesare. In acelasti timp, creatoarea este interesata si de piata din Romania si pregateste o ampla defilare in cadrul Bucharest Fashion Week.

Pana la finalizarea acesteia, prima sa colectie poate fi vizionata pe site-ul www.silviaterziu.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.