Setari Cookie-uri

5 curiozitati despre Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld este unul dintre cei mai influenti designeri vestimentari. Desi se bucura de faima si apreciere, cariera lui nu este lipsita de controverse. Afla 5 informatii inedite despre viata lui:

3. Este criticat de PETA



Nu de putine ori a starnit furia asociatiilor care apara drepturile animalelor. Insertiile de blana si pielea sunt definitorii pentru Chanel sau Fendi. Karl Lagerfeld utilizeaza deseori aceste elemente in colectiile sale, fiind nepasator in fata criticilor pe care i le aduc reprezentantii PETA.

Cea mai recenta dovada o costituie prezentarea Fendi dedicata sezonului toamna-iarna 2012. Este o colectie plina de lux si rafinament, care abunda de blana si printuri de leopard sau crocodil.

4. Nu este un fan al tehnologiei


Desi este o persoana cu un renume important, Lagerfeld nu este un fan al tehnologiei modene. Intr-un interviu al revistei Vogue a declarat ca nu foloseste telefonul mobil. Citesc, scriu, imi place sa trimit faxuri, imi place sa iau notite. Nu-mi place sa vorbesc la telefon, il consider un lucru inoportun. Citesc, fac schite, nu vreau sa fiu interupt.

Aceasta afirmatie este intarita de un alt interviul pe care l-a acordat ziarului francez Liberation. Lagerfeld a spus ca ii place sa fie informat, sa stie ce se petrece in lume. De aceea citeste cu regularitate presa, insa nu ar folosi niciodata o tableta electrica.

5. A lansat o carte despre diete


Lagerfeld este un personaj remarcabil in luma modei. Are un stil autentic, foarte usor de recunoscut. Este surprins cu regularitate imbracat in costume elegante si piesa de rezistenta a tinutei lui o reprezinta de fiecare data ochelarii negri de soare.

Starneste admiratie pentru infatisarea lui dar nu a fost intotdeauna mandru de fizicul sau. In trecut, designerul se ingrasase excesiv si nu putea sa imbrace haine slim. Si-a schimbat stilul vestimentar in 2001 cand a reusit sa slabeasca 42 de kilograme intr-un an. Cu aceasta ocazie a lansat cartea The Karl Lagerfeld Diet, care s-a vandut in peste 200 000 de exemplare.

sursa foto prima pagina: Northfoto.com

Partner Agency: STEPH / VISUAL Press Agency

Un articol Cristina Craciun

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.