Setari Cookie-uri

Gucci toamna iarna 2012-2013

Gucci a prezentat o colectie seducatoare si rafinata.

Gucci propune haine de lux si influente victoriene pentru sezonul rece. Misterul, senzualitatea si eleganta s-au impletit intr-un spectacol boem desfasurat la Milano Fashion Week. Colectia casei de moda italiene propune un mix de stiluri intr-un decor desprins parca dintr-o pelicula mai veche.

Negrul a fost nuanta predominanta, dar paleta cromatica s-a extins si la culori puternice precum verde inchis, violet si albastru metalic. Frida Giannini a mizat pe versatilitate si a pus in evidenta o varietate de elemente si stiluri vestimentare. Numitorul comun il reprezinta silueta bine definita, marcata in majoritatea tinutelor prin intermediul croielii ori al curelelor subtiri.

Colectia a debutat cu piese vestimentare de inspiratie army. Am remarcat jachete masculine pana in talie cu nasturi metalici si umeri supradimensionati, dar si cape pana la nivelul genunchilor si paltoane lungi pana in pamant. Siluetele structurale au fost evidentiate si prin intermediul rochiilor feminine si seducatoare, cu crapaturi indraznete. Senzualitatea a predominat in cea mai noua colectie a casei de moda Gucci. Rochii transparente, brodate cu dantela sau imprimate au adaugat un plus de romantism show-ului. In materie de texturi au predominat: blana, materialele lucioase, rigide dar si transparentele seducatoare.

Citește și:

Gucci a prezentat o colectie versatila si unitara compusa dintr-o varietate de piese vestimentare. De la veste, camasi, pantaloni si paltoane, pana la rochii de seara elegante, toate s-au regasit pe podiumul de la Milano Fashion Week. Transparentele fine si nuantele inchise au adaugat o nota de mister, seducatoare siluetelor. Designerul casei Gucci a pus in evidenta feminitatea prin drapaje rafinate si broderii delicate.

Piesele vestimentare au fost accesorizate cu cizme inalte din piele neagra, pantofi decupati si genti supradimensionate. Un plus de eleganta au adaugat manusile negre si centurile subtiri din catifea.

Vizualizeaza mai jos colectia Gucci prezentata la Milano Fashion Week:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.