Setari Cookie-uri

Gala AVANPREMIERE 12 - evenimentul multibrand al sezonului

Pune-te la curent cu cele mai noi manifestari din domeniul modei

Alex Tunsu - First Breath

Din momentul in care ne nastem, timpul incepe sa ne ia, treptat viata inapoi.

Embriogeneza umana este procesul ce insumeaza diviziunile si diferentierile celulare la nivelul embrionului uman; din acest moment, pielea este construita strat cu strat si capata noi dimensiuni fiind influentata atat de mediul intern cat si de factorii externi.

Privita in decursul evolutiei sale, pielea se regenereaza si se deformeaza, modificand constant aspectul exterior al omului.

De la primul suflu, la nastere, cand contactul cu mediul exterior este cel ma dificil, fiinta umana ramane captiva in carcasa epiteliala pana in ultimul moment al vietii, cand se indreapta spre lumina ce-i va da posibilitatea inceperii calatoriei spirituale.

Colectia "First breath" este o metafora referitoare la procesul multidimensional al dezvoltarii umane si contine piese ce au rolul deformarii subtile a exteriorului purtatorului prin texturi si structuri ce imita stratificarea pielii.

Citește și:

Pantofi: Il Passo

Fe[Male] – Emotional Intelligence

Interactionam cu emotiile noastre. Construim lumea in jurul nostru. Ne-o imaginam asa cum dorim.

Interactionam cu alti oameni. Simtim..sau nu.

Ne ranim, ne indoim, ne conformam, ne topim, ne rupem, ne construim, ne pliem. Schimbam lucruri constant.Totul este miscare.

Hainele sunt expresia emotiilor noastre. Si femeia Fe[Male] este intotdeauna LIBERA, este frumoasa, imprevizibila, astfel este noua noastra colectie.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.