Setari Cookie-uri

Gala AVANPREMIERE 12 - evenimentul multibrand al sezonului

Pune-te la curent cu cele mai noi manifestari din domeniul modei

Comunicat de presa

Iris Serban – Lights

Un contrast puternic intre lumina si intuneric, colectia Lights cuprinde croiuri inedite, juxtapuneri si insertii, accesorizate metallic.

Principalul component, sacoul, intra in contrast cu elemente romantice, florale, broderii cu aplicatii delicate, tull de matase, stofa lana, piele sau blana naturala, care acopera volumetric parte superioara a corpului.

Detalii care exprima personajul urban, altfel, decat cel pe care il cunoastem.

Pantofi: OTTER

Accesorii: MARIA FILIPESCU

M12 – Jangala

Jangala te pozitioneaza sub baldachinul bogat in frunze al copacilor junglei din Nicaragua. Desi accesoriul de baza, umbrela, lipseste din context, femeia teleportata de M12 in acel cadru, este totusi echipata corespunzator: coaturi si trench-coaturi din fas simplu, fas brodat si material de camuflaj; nota de feminitate si eleganta este redata de rochiile din matase si piesele din voal creponat.

Citește și:

Accesoriile ofera personajului verticalitate si increderea de a putea cuceeri acel teritoriu necunoscut.

Accesorii: M12

A&S Negulescu – ELIDYR

A & S Negulescu exploreaza prin noua colectie “Elidyr” toamna/iarna 2013/2014 un taram de poveste in care realul si fantasticul fuzioneaza si evidentiaza cercetarea universului medieval, accentuand zborul celor mai intense trairi descatusate in lumi imaginare deja manisfestate si in colectiile precedente.

Asemeni unei fapturi fantastice, personajul propus, desprins din ireal, ramane insa ancorat in actualitate prin nuantele, materialele si elementele de croi futuriste integrate conceptual.

Daca in primele colectii A&S Negulescu si-au manifestat afinitatea pentru universul gotic, zbor si elemente de armura exploatate prin prelucrarea volumetriilor experimentale in piele naturala si materiale adiacente, in “Elidyr” insa, cercetarea elementelor medievale le-au inspirat in integrarea accesoriilor din alama si a platosei din fibra de sticla prelucrate manual.

Citește și:

Structurile complexe, nuantele metalizate, verdele, negrul si albul integrat in premiera (odata cu aceasta colectie) accesoriile metalice si simbolul aripilor deja instalat, vizeaza o silueta profunda, misterioasa, puternica si sofisticata ce isi intinde aripile catre un taram oniric.

Accesorii: A&S Negulescu, Stefan Ciobotariu, Andrei Podiuc

Pantofi: IL PASSO

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.