Setari Cookie-uri

Gala AVANPREMIERE 12 - evenimentul multibrand al sezonului

Pune-te la curent cu cele mai noi manifestari din domeniul modei

Simona Semen – Black Ice 2013/2014

Pasiunea pentru calatorie – acum zona anglo saxona, cu accent pe clanurile si castelele Irlandei – pentru filme (2013 si 2014 fiind anii dedicati filmelor SF si fantasy), dar mai ales pentru studiul aprofundat al tendintelor si mai nou, al prognozelor (masterand in studiul trendurilor de moda la UNARTE Bucuresti), toate acestea se regasesc in noua colectie Black Ice, toamna – iarna 2013/2014 Simona Semen.

In noua colectie sunt puse impreuna elementele traditionale specifice – fuste, sorturi, kilt-uri – cu accente militare si detalii sport. Lor li se adauga o gama de materiale tehnologice cu un look general futurist (dantela, denim si stofa peliculizate). Regasim apoi in constructia produselor dinamica continua intre ceata ce se ridica si lumina ce coboara dinspre culmi – in mod unic – pe versantii iralndezi.

Citește și:

Intreaga colectie este vazuta ca o calatorie a luminii peste taramurile incarcate de povesti – revelandu-le – pana la explorarea apei si mai apoi a ghetii, ce devine, incet, incet, tacuta si intunecata ca un cantec al ielelor din traditiile ancestrale romanesti.

Femeia noului sezon combina elementele de forta, razboinice, aproape de „asediu” cu reflectari ale unei feminitati ascunse tainic, cu discretie, dar atat de necesara echilibrului unor vremuri atat de zbuciumate ca cele pe care le traim.

Black Ice este un mixaj elaborat intre creatiile Simonei Semen si viziunea militar-SM a Alexandrei Abraham – ce dezvolta in noua colaborare, experienta ei in design-ul hamurilor si harnasamentelor cool – ducand totul la un nou nivel.

Pantofi: Il Passo

Harnasamente: Alexandra Abraham

Natalia Vasiliev – Guell Sunset 2013/2014

Citește și:

Noua colectie Natalia Vasiliev 2013-2014 este inspirata de Barcelona, de acea axa fundamentala a Cataluniei ce incepe sus, in parcul Guell, pulsand ca o inima sub coloanele Esplanadei, coboara in pietrele scurse aproape vegetal ale Sagradei Familia, pentru a se finaliza maiestuos pe plaja, iar mai apoi in apele marii.

Fiecare ansamblu vestimentare este un astfel de dialog intre dens si vaporos, puternic si fragil, intre transparent si opac, intre contraste continue. Totul se axeaza pe o paleta cromatica de apus magistral, in care toate tonurile sunt compuse si recompuse in nuante nesfarsite.

Femeia imaginata de Natalia Vasiliev pentru 2013- 2014 este o Gala moderna in care Dali se regaseste dispersat in fiecare celula iar ea penduleaza la nesfarsit intre dragostea trecatoare pentru Paris, marcat de Paul Elluard si iubirea ei eterna pentru suprarealism, pentru o Cataluna aspra si senzuala simultan. Intreaga colectie este vegheata, magistral, de un Gaudi mentor ce se regaseste in aproape fiecare piesa.

Citește și:

Cataluna – subiectul central al Europei anul viitor – e interpretata si recompusa pentru noi in colectia de trecere intre 2013 si 2014 de catre Natalia Vasiliev in cadrul noii Gale Avanpremiere, numarul 12.

Accesorii: Raluca Buzura

Incaltaminte: Cristian Albu

Credit foto: Mircea Netea.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.