Setari Cookie-uri

Arta&Moda. Cum s-au intalnit in 2014!

Gala MET, care are loc in fiecare an la Metropolitan Museum Of Art din New York, este unul dintre cele mai importante evenimente White Tie si are un scop caritabil: banii se doneaza catre Institutul de Costume din cadrul Metropolitan Museum of Art, iar un bilet poate costa si cateva zeci de mii de dolari.

Aflata la cea de-a 43-a editiei, gala a devenit, în timp cel mai important eveniment din industria modei. Anul acesta, evenimentul a marcat lansarea expozitiei „Charles James: Beyond Fashion”, gazduita de „Anna Wintour Costume Center Exhibition”, inaugurat la inceputul acestei luni de Michelle Obama. Deci nu este de mirare ca celebritatile au optat pentru tinute etravagante care nu trec neobservate de fotografi si presa, trasand inca o data trend-urile de primavara-vara.

Fie ca au purtat rochii ample si vaporoase cu detalii romantice, fie tinute mai simple, in alb si negru, vedetele au stralucit pe covorul rosu in lumina reflectoarelor si a blitz-urilor aparatelor de fotografiat!

Modelul si actrita Suki Waterhouse, in varsta de 22 de ani, a intors toate privirile, sosind fara iubitul ei, actorul Bradley Cooper. Suki, revelatia modellingului britanic din acest an, a purtat cu multa gratie si eleganta o superba rochie fara bretele, cu o “cascascada” de volane, in nuanta roz pudrat, de la Burberry. Ea a accesorizat rochia discret, cu cercei cu diamante si a optat pentru un look romantic cu machiaj in tonuri de roz pal si un strop de ruj rosu!

Citește și:

La randul ei, top-modelul international Stella Tennant a optat pentru o rochie ampla cu pene, intr-o nuanta de albastru prafuit, creatie a casei de moda britanice Burberry, pe care a accesorizat-o cu bijuterii aurii, clutch pictat manual si pantofi din satin. Aceasta a sosit la bratul faimosului fotograf Mario Testino care si-a accesorizat tinuta eleganta de la Burberry cu medalii: Ordinul Imperiului Britanic, primit anul trecut odata cu imortalizarea familiei regale si Grand Cross Order of Merit, primita in 2010 in Peru. Si actorul britanic, Eddie Redmayne a optat pentru frac, camasa alba cu papion si pantofi din lac, de la Burberry afisandu-se la eveniment cu iubita sa Hannah Bagshawe.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.