Setari Cookie-uri

Arta&Moda. Cum s-au intalnit in 2014!

Gala MET, care are loc in fiecare an la Metropolitan Museum Of Art din New York, este unul dintre cele mai importante evenimente White Tie si are un scop caritabil: banii se doneaza catre Institutul de Costume din cadrul Metropolitan Museum of Art, iar un bilet poate costa si cateva zeci de mii de dolari.

Modelul britanic, Lilly Donaldson a optat pentru o rochie din matase cu o funda neagra pe spate, de efect, clutch din satin si pantofi Burberry, exemplificand trend-ul clasic „black&white”.

Este un an „artistic” pentru casa de moda Burberry (in Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4) care a lansat in primavara acestui an colectiile Prorsum „A Painterly Journey”, dedicata barbatilor si „The Bloomsbury Girls”, dedicata femeilor care au inclus piese vestimentare si accesorii pictate manual.

Chiar in urma cu doua seri, casa de moda Burberry alaturi de Lisa Phillips, directorul New Museum din Manhattan, Stefano Tonchi, redactorul sef al W Magazine si top-modelul Suki Waterhouse au gazduit o cina in onoarea artistilor Hannah Sawtell, Roberto Cuoghi, Ragnar Kjartansson si Camille Henrot, cu ocazia celei de-a treia editii a Frieze Art Fair, din New York. La cina care a avut loc la Lafayette au participat peste 150 de invitati, printre care Maggie Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Dianna Agron, Harry Treadaway, Naomi Campbell, Lily Donaldson, Giovanna Battaglia.

Citește și:

Credite foto: Burberry

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.