Setari Cookie-uri

Interviu cu Dana Savuica: Nu sunt o victima a modei

I-am aflat secretele de frumusete si n-am ratat ocazia de a o intreba despre casnicia ei fericita si viata personala echilibrata.

Am vorbit cu Dana Savuica despre moda, dragoste si pictoriale sexy. I-am aflat secretele de frumusete si n-am ratat ocazia de a o intreba despre casnicia ei fericita si viata personala echilibrata.

1. Care sunt preferintele tale actuale in materie de moda? Ce te inspira?

Nu sunt o victima a modei deci pot spune ca imi place sa las imaginatia sa experimenteze cu texturi, culori, croieli, incercand sa-mi fac simtita personalitatea prin felul in care port otinuta. Imi plac hainele si de multe ori port tinute sport-elegante, cu ceva accente clasice, chiar usor retro, imi plac hainele vintage avand in garderoba mea cateva piese antic, purtate de mama mea si chiar de bunica.

2. Tu si Julie, fiica ta, aveti gusturi comune cand vine vorba de haine? Vi se intampla sa imprumutati una din garderoba celeilalte?

Am avut norocul sa ajungem la aproape aceleasi dimensiuni la haine. Desi Julie e mult mai subtirica decat mine, ea poarta masura 36, eu port 38-40. La unele haine ne potrivim , la pantofi avem chiar acelasi numar, 38. De multe ori, ca sa nu ne simtim vinovate ca facem shopping, consideram fiecare produs cumparat “unul la pret de doua” intrucat il purtam amandoua deci o clasam ca o investitie in imaginea noastra. In ceea ce priveste gusturile, difera usor, dar nu substantial asa ca se intampla sa ne imprumutam hainele destul de des. Mai greu e cu adusul si pus inapoi in dulapul fiecareia. Aici ies discutii!

3. Challenge by Dana Savuica – care e povestea acestui parfum?

La inceputul anului am lansat chiar de ziua mea parfumul ce imi poarta numele. Am initiat o discutie cu cei care il distribuie, DP Parfum, care au o retea de 70 de magazine in toata tara si am convenit sa semnam un contract pe 10 ani cu dreptul de a se folosi numele si imaginea mea pentru definirea unui parfum ce are elemente florale alese dupa gustul meu. Astfel, s-a nascut parfumul din trandafir, rubarba, tuberoze, santal si patchioulli, esente ce imi trezesc amintiri legate de copilaria mea petrecuta in Asia.

4. Cand ai spus prima data “te iubesc”?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.