Setari Cookie-uri

Interviu cu Dana Savuica: Nu sunt o victima a modei

I-am aflat secretele de frumusete si n-am ratat ocazia de a o intreba despre casnicia ei fericita si viata personala echilibrata.

9. Ai calatorit de mica – dintre toate locurile vizitate, care este destinatia ta preferata de vacanta?

Eu sunt indragostita de calatorii si am fost foarte onorata sa fiu aleasa imaginea agentiei de travel Perfect Tour, fiind vorba despre o mare pasiunea de-a mea. Imi place orice loc nou pentru mine, sunt sensibila la destinatii exotice, cu deschidere spre mari si oceane. Ma simt atrasa de Asia intrucat este taramul copilariei mele, dar abia astept sa descopar Africa, America Latina, Australia, Orientul Mijlociu etc.

10. Esti o persoana foarte activa, implicata in multe proiecte, mereu in atentia presei – ce ne pregatesti in perioada urmatoare? Unde vom mai auzi de Dana Savuica?

Am cateva proiecte noi si interesante: din noiembrie 2011 sunt Ambasador al Miko Beauty si sunt foarte mandra de aceasta colaborare pentru ca eu eram clienta lor de multa vreme insa iata, Mihaela si Stefan Cristofor, si-au dorit acum sa ducem relatia nostra de prietenie la un alt nivel. De asemenea dezvolt brandul meu Etiquette by Dana Savuica pe segmentul fashion-pret-a-porter, in zona online; am deschis un showroom si imi construiesc incet-incet colectiile care imi poarta numele si a caror imagine sunt eu impreuna cu fiica mea, Julie. In televiziune, selectez cu grija proiectele care au nevoie de aportul meu si in acelasi timp imi mentin libertatea de a refuza ceva ce nu se potriveste cu personalitatea mea, cu educatia de care am beneficiat, cu statutul de care ma bucur si cu mediul in care traiesc!

Copyright fotografii: Miko Beauty.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.