Setari Cookie-uri

The Cherry Blossom Girl, cea mai invidiata fashion-bloggerita din lume

Mai in gluma, mai in serios, ma refer la Alix Bancourt, mai bine cunoscuta drept The Cherry Blossom Girl. De cativa ani incoace, frantuzoaica Alix este una dintre cele mai cautate, apreciate si invidiate bloggerite de fashion.

Gelozia intre fete e un lucru natural, numai ca uneori atinge cote ingrjioratoare si atunci poate fi periculoasa pentru stima de sine si pentru buna-dispozitia zilnica. Mai in gluma, mai in serios, ma refer la Alix Bancourt, mai bine cunoscuta drept The Cherry Blossom Girl. De cativa ani incoace, frantuzoaica Alix este una dintre cele mai cautate, apreciate si invidiate bloggerite de fashion.



Foto: captura blogul www.thecherryblossomgirl.com

Studenta la design vestimentar, lucrand ca intern la Chloe si Alexander McQueen, Alix s-a gandit sa isi faca si un blog unde sa poata discuta in voie despre pasiunea ei pentru moda. Dar ce a inceput timid ca o preocupare personala (vezi aici post-uri din primele luni ale blogului), a devenit in scurt timp un succes rasunator. Ce a facut diferenta? As spune ca nu garderoba extravaganta, nici vreo strategie de (auto-)promovare insistenta, nici macar stilul romantic (marca ei personala), ci fotografiile ei. Cine ar fi crezut ca asta va fi elementul care o va scoate in fata?

Alix face fotografiile, iar cand pozeaza, ea organizeaza sesiunile foto, este, pana la urma, autoarea propriei imagini. De la pictoriale fantezie ca Vara in culoare! sau Lolita ya ya, la stilizarea unor personaje preferate, unele chiar de basm: Scufita Rosie versus mama vitrega a Albei-ca-Zapada pana la jurnal de calatorie (Kenya) si materiale cu iz publicitar (cum ar fi ilustrarea parfumului Shalimar Initial de la Guerlain), de la tinute de strada (1, 2 sau 3) pana la promovarea propriei colectii de lenjerie intima (unul dintre pictoriale Cherry Blossom Girl pour Etam). Varietatea de materiale foto, recuzita fashion, stilul si fantezia te fac sa revii iar si iar pe blogul ei. Fata desteapta, nu?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.