Setari Cookie-uri

The Cherry Blossom Girl, cea mai invidiata fashion-bloggerita din lume

Mai in gluma, mai in serios, ma refer la Alix Bancourt, mai bine cunoscuta drept The Cherry Blossom Girl. De cativa ani incoace, frantuzoaica Alix este una dintre cele mai cautate, apreciate si invidiate bloggerite de fashion.


De unde ii vin toate ideile astea?
Din filme si din fotografie de arta, ori se inspira din stilul unor eroine pe care le admira, cum ar fi Marie Antoinette, dar si din lucruri mai cotidiene precum culorile unui peisaj sau o melodie. Nascoceste apoi un outfit, aranjeaza un decor si iata sesiunea foto! Trebuie doar putina imaginatie si niste mijloace... materiale. Inca un motiv de gelozie: Alix pare o privilegiata, o rasfatata din „patura bogata a societatii”.

Astea fiind spuse, cine e o fashionista mica si ghiceste care e unul dintre designerii preferati ai lui Alix? Sunt sigura ca ai ghicit: Maria Lucia Hohan e raspunsul! Toate rochiile alea vaporoase, cu volanase, voaluri si dantele sunt fix pe gustul bloggeritei franceze. Si nu doar ca a venit in Romania sa viziteze atelierul MLH, dar si-a cumparat si rochia de mireasa de la ea!

In final, as propune sa incercam sa ne transformam gelozia pentru Alix in fantezie: Ce-ar fi daca as fi Alix pentru o zi? Cum mi-as face viata frumoasa? Iar apoi sa traim aceasta fantezie zilnic.

Melodia dupa care Alix si-a numit blogul:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.