Setari Cookie-uri

Gwyneth Paltrow, o mamica la costum de tatic

Photo by Matt Baron / BEImages Marti, 26 aprilie, la premiera mondiala din Hollywood, Los Angeles, a filmului Iron Man 2, vedetele s-au infiintat in vesmintele cele mai de soi, chiar si barbatii parcurgand covorul rosu al cinematografului El Capitan intr-o forma de zile mari Mickey Rourke, de exemplu, aparea intr-un costum marca David August, cu imitatie de piele de crocodil pe rever. Dar, oricat de extravaganti erau ei, ele, Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow, ii maturau lejer din cadrurile paparazzii-lor. Despre cea din urma vom vorbi in continuare, caci stilul ei neconventional, statuar si degajat in acelasi timp ne-a cucerit pe loc. Gwyneth, sotia lui Chris Martin si mamica lui Apple si Moses, pare abia descinsa din Taramul Tineretii Vesnice, iar tonusul ei era expus la liber marti seara, cand si-a dezgolit picioarele intr-o pereche de pantalonasi scurti de jacard metalic matasos.

Photo by Matt Baron / BEImages

Marti, 26 aprilie, la premiera mondiala din Hollywood, Los Angeles, a filmului “Iron Man 2”, vedetele s-au infiintat in vesmintele cele mai de soi, chiar si barbatii parcurgand covorul rosu al cinematografului El Capitan intr-o forma de zile mari – Mickey Rourke, de exemplu, aparea intr-un costum marca David August, cu imitatie de piele de crocodil pe rever. Dar, oricat de extravaganti erau ei, ele, Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow, ii “maturau” lejer din cadrurile paparazzii-lor. Despre cea din urma vom vorbi in continuare, caci stilul ei neconventional, statuar si degajat in acelasi timp ne-a cucerit pe loc. Gwyneth, sotia lui Chris Martin si mamica lui Apple si Moses, pare abia descinsa din Taramul Tineretii Vesnice, iar tonusul ei era expus la liber marti seara, cand si-a dezgolit picioarele intr-o pereche de pantalonasi scurti de jacard metalic matasos.


Gwyneth purta un costum Giorgio Armani, croit pe stilul “boyfriend” care si-a facut de cap pe covorul rosu de-un an incoace. Taiorul a luat locul rochiei pentru care se opteaza de obicei la asemenea evenimente, dar luciul metalic alb al costumatiei, alaturi de un decolteu pe muchie de cutit, o plaseaza pe Gwyneth in tabara chic, nu chix. Sandalele Gianvito Rossi negre, inchise cu degetelele ojate tuciuriu la vedere, se potriveau armonios cu geanta plic Christian Louboutin Pharaon; iar cerceii stelati de la Chopard intregeau gratios look-ul vedetei.

Angelica blondina, la cei 38 de ani pe care nimeni nu i-ar ghici in trasaturile ei desavarsite, are o filmografie variata la activ, constand in mare parte din alegeri inteligente, luate in conformitate cu o viziune artistica, mai degraba decat din ratiuni financiare. Fiica regretatului producator de film Bruce Paltrow si a actritei Blythe Danner, Gwynnie are deja un Oscar (pentru cel mai bun rol principal in “Shakespeare in Love”) care sa o consacre in stratosfera actorilor Hollywood-ieni de prima clasa. Ea si-a facut primii pasi in meserie dupa abandonarea cursurilor de Istoria Artei din cadrul Universitatii din California, si a studiilor universitare cu totul.

Insa actoria ii curgea in vene, iar parintii ei i-au sustinut eforturile de a urma o cariera in domeniu. Pana sa isi dobandeasca faima pe forte proprii si pe merit, Gwyneth a ajuns pe prima pagina a ziarelor in calitate de logodnica a lui Brad Pitt – de care s-a despartit in 1997, dupa doi ani de relatie. Din 2003, ea este casatorita cu solistul formatiei britanice de rock Coldplay, Chris Martin, locuind alaturi de el si cei doi copii ai lor intr-o casa din zona parcului Belsize, din nordul Londrei. Ocazional, isi rupe din timpul altfel dedicat familiei pentru a petrece zile, luni, pe platouri – despre aceste perioade, Gwyneth se caina intr-un interviu recent acordat celor de la Daily Mirror: “Uneori te gandesti, ‘Vai, Doamne. [Copiii] Acum fac baie si eu nu sunt acolo.’ Si ma apuca plansul in rulota.” De altfel, mai nou circula un zvon cum ca Gwyneth a renuntat la urmatorul ei angajament, un rol ca perechea lui Nicole Kidman in “The Danish Girl”, pentru a petrece mai mult timp alaturi de familie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.