Setari Cookie-uri

Gwyneth Paltrow, o mamica la costum de tatic

Photo by Matt Baron / BEImages Marti, 26 aprilie, la premiera mondiala din Hollywood, Los Angeles, a filmului Iron Man 2, vedetele s-au infiintat in vesmintele cele mai de soi, chiar si barbatii parcurgand covorul rosu al cinematografului El Capitan intr-o forma de zile mari Mickey Rourke, de exemplu, aparea intr-un costum marca David August, cu imitatie de piele de crocodil pe rever. Dar, oricat de extravaganti erau ei, ele, Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow, ii maturau lejer din cadrurile paparazzii-lor. Despre cea din urma vom vorbi in continuare, caci stilul ei neconventional, statuar si degajat in acelasi timp ne-a cucerit pe loc. Gwyneth, sotia lui Chris Martin si mamica lui Apple si Moses, pare abia descinsa din Taramul Tineretii Vesnice, iar tonusul ei era expus la liber marti seara, cand si-a dezgolit picioarele intr-o pereche de pantalonasi scurti de jacard metalic matasos.

Chris nu este doar un tatic model pentru Apple (fetita botezata dupa fruct) si Moses (mezinul botezat dupa un cantec scris de tatal sau, cu dedicatie catre Gwynnie), ci si un sot foarte atent: rocker-ul a fost cel care a trezit-o pe Gwyneth la realitate cand aceasta se cufunda, fara sa constientizeze propriu-zis, in depresie post-partum. De asemenea insa, proprietatile curative ale unui stil de viata sanatos au avut un cuvant de spus in vindecarea ei spirituala dupa nasterea lui Moses. Gwyneth este adepta practicilor yoga, a dietei macrobiotice (intrerupta pe perioada sarcinii) si a meditatiei.

Desigur, Gwyneth mai face si alte exceptii de la dieta ei ultra-bio-stricta – de exemplu, cand un rol ca cel din “Love Don’t Let Me Down”, filmul la care a lucrat dupa sequel-ul la “Iron Man”, o cere. “N-am fost deloc cuminte cu mancarea si alcoolul in Nashville [locul filmarilor, n.ed.] Niciodata in viata mea n-am mancat atata prajanie si faina alba!” Pana sa apara trailer-ul la acest ultim film al ei, iat-o in rolul lui Pepper Potts, in al doilea episod din “Omul de Otel”, care intra azi in cinematografele romanesti. Pentru o cronica a filmului, click AICI.


Realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.