Setari Cookie-uri

Trend alert: accesoriile sezonului primavara-vara 2011

Tendintele primaverii propun pentru sezonul viitor accesorii moderne, extravagante, pentru toate gusturile. In continuare se mizeaza pe volumetrie, culori aprinse si originalitate. Iata care sunt accesoriile la moda in primavara 2011:

Tendintele primaverii propun pentru sezonul viitor accesorii moderne, extravagante, pentru toate gusturile. In continuare se mizeaza pe volumetrie, culori aprinse si originalitate. Iata care sunt accesoriile la moda in primavara 2011:

1. Geanta stil borseta


Borsetele de odinioara au constituit o sursa de inspirate atractiva pentru creatorii de moda. Diane Von Furstenberg, Gucci, Prada, Emilio Pucci si Hermes se numara printre casele de moda care au inserat in colectiile lor gentile de lux reinventate; click aici pentru galerie foto.

In prezent accesoriile banale de alta data s-au transformat intr-un trend chic, extrem de cochet care se adapteaza foarte bine oricarui stil vestimentar. Confectionate din materiale de lux , se potrivesc foarte bine celor care adopta un stil cat mai practic in vestimentatie. Se asorteaza cu haine sport, casual dar si cu salopete elegante.

2. Ochelarii de soare “ochi de pisica”

Ochelarii de soare au devenit un accesoriu proeminent, prezent in moda indiferent de anotimp. In mod special vara, se poarta atat pentru protectie, cat si in scop estetic. In sezonul viitor sunt la moda ochelarii de inspiratie vintage tip “ochi de pisica”. Acestia au fost lansati pe podium inca din iarna lui 2010 de prestigioasa casa de moda Prada. Pentru propunerile primavara-vara 2011 s-au regasit si in colectiile semnate Paul Smith, Chloe, Tommy Hilfiger si Jeremy Scott; galerie foto aici.

Acest tip de ochelari subliniaza foate bine trasaturile fetei si confera un farmec deosebit tinutei. Poarta-i cu haine vintage, in acelasi ton, sau cu piese vestimentare casual actuale, foarte colorate.

3. Colierele XXL

Colierele supradimensionate care ies in evidenta sunt in voga primavara viitoare; click aici pentru galeria foto. Se poarta bijuteriile neconventionale, compuse din mai multe straturi, cat mai spectaculoase. Acestea confera personalitate oricarei tinute simple sau completeaza excelent o rochie eleganta. Nu doar pietrele foarte mari sunt la moda. Se poarta si bijuteriile handmade din ceramica, siragurile de margelele voluminoase si accesoriile confectionate din materiale textile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.