Setari Cookie-uri

Trend alert: accesoriile sezonului primavara-vara 2011

Tendintele primaverii propun pentru sezonul viitor accesorii moderne, extravagante, pentru toate gusturile. In continuare se mizeaza pe volumetrie, culori aprinse si originalitate. Iata care sunt accesoriile la moda in primavara 2011:


4. Flori in par


Florile supradimensionate din textile sunt un must have pentru primavara 2011. Romantismul este tendinta majora a sezonului, asadar orice element apartenent acestui trend este la mare cautare. De la agrafe colorate, bentite hippie pana la flori realizate din straturi de tul, toate sunt permise in sezonul cald. De asemenea, sunt la moda coafurile cat mai naturale, parul lasat pe spate, usor ondulat la varfuri sau prins neglijent intr-o coada de cal.

5. Franjuri, pene

Aceste detalii confera un plus de eleganta si rafinament. Amintesc de stilul african, asadar se pot asorta cu elemente tribale si rochii albe diafane. Sunt permise orice fel de accesorii care au in componenta lor franjuri sau pene : curele, cercei, brose sau pandantive. De asemenea, accesoriile cu franjuri completeaza foarte bine si tinutele de inspiratie country.

6. Acele de siguranta


In contrast cu tinutele boeme, stilul punk isi propune sa socheze prin accesorii si detalii agresive. Asadar, acele de siguranta, ciorapii rupti, topurile asimetrice si jeansii rupti sunt elemente care aduc un aer rebel primaverii. Balmain si Blenciaga sunt casele de moda care au subliniat cel mai bine influenta stilului punk in colectiile dedicate sezonului viitor; galerie foto aici.

Se poarta accesoriile cu tinte metalice, gentile tip plic din piele si acele de siguranta prinse pe genti, hanorace sau maiouri.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.