Setari Cookie-uri

5 tendinte vestimentare de pe podiumul London Fashion Week

London Fashion Weeek a lansat cele mai noi tendinte in materie de vestimentatie pentru sezonul cald. Afla acum care au fost trendurile vedeta pe catwalk:

London Fashion Weeek a lansat cele mai noi tendinte in materie de vestimentatie pentru sezonul cald. Afla acum care au fost trendurile vedeta pe catwalk:

1. Printurile digitale

Printuri magice, cat mai fanteziste au fascinat publicul la London Fashion Week. Designerii precum Mary Katrantzou si Erdem, au incantat privirile cu imprimeuri multicolore, florale, entice, sau geometrice. Rochiile sexy, extrem de feminine au impresionat prin croiala delicata si detaliile dentelate. Printurile au creat o armonie perfecta cu machiajul proaspat si coafurile naturale

Imprimeurile au fost transpuse pe o varietate de piese vestimentare din matase, casmir sau tricotaje.

2. Hainele inspirate din anii ‘70

Influenta anilor ’70 s-a resimtit in cadrul celor mai importante evenimente dedicate modei. Culorile neon, franjurii, camasile cu maneca in stil clopot, talia inalta si pantalonii evazati au fost asadar prezenti si in colectiile prezentate la London Fashion Week.

De asemenea, stilul hippie cu influente gypsy a adus in atentie piesele de rezistenta pentru serile romantice de vara: rochiile maxi cu imprimuri vibrante, veste cu franjuri si fuste asimetrice vaporoase.

3. Jachetele masculine


Stilul boyfriend se numara printre trendurile principale din moda si in sezonul cald. Jachetele casual cu o croiala masculina au fost vedetele prezentarii designerului Paul Costelloe. Acesta le-a combinat cu pantaloni drepti dar si cu rochii seducatoare feminine. Colectia lui a readus in atentie materialele stralucitoare, imprimeul din piele de sarpe si detaliile asimetrice. Feminitatea a fost ingredientul principal al colectiei, care a indulcit din rigiditatea stilului masculin.

4. Culorile curcubeului

Iata inca o dovada, daca mai era nevoie, ca in vara viitoare se poarta culorile tari. Numitorul comun al colectiilor dedicate sezonului cald sunt culorile curcubeului, o varietate de nuante indraznete, regasite in combinatii cat mai variate. Violet, turzoaz, roz, galben, oranj sau rosu sunt doar cateva dintre culorile vedete ale verii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.