Setari Cookie-uri

4 trenduri inspirate din anii ’70

Spiritul anilor ‘70 a invaluit podiumurile de moda in culori electrice si colectii vestimentare feminine, pline de senzualitate. Iata care sunt principalele trenduri pe care nu trebuie sa le ignori vara asta:

Spiritul anilor ‘70 a invaluit podiumurile de moda in culori electrice si colectii vestimentare feminine, pline de senzualitate. Iata care sunt principalele trenduri pe care nu trebuie sa le ignori vara asta:

1. Pantalonii evazati

In anii ’70 nebunia disco a inlocuit pantalonii scurti stransi pe corp cu pantaloni evazati, largi, in culori electrice. In privinta materialelor sunt preferate texturile lucioase dar si materialele naturale satinate cu insertii metalice. De asemenea, jeansii evazati se anunta a fi una dintre piesele vestimentare vedeta ale acesti veri. Sunt extrem de versatili, usor de asortat si cu ajutorul lor poti compune foarte multe tinute interesante.

Blugii evazati se potrivesc perfect cu sandale cu toc, platforme dar vin foarte bine si cu tenesi colorati. Vizualizeaza aici o galerie foto cu vedete care adora sa poarte acest trend.

Propunere: jeans evazati cu buzunare laterale de la H&M, pret 89.90 lei;

2. Camasile inflorate


Camasile sexy, feminine confera un plus de eleganta reprezentantelor sexului frumos. Vara asta sunt la moda camasi cu guler inalt, bagate in pantaloni sau fusta. Si nu ne referim aici la modele office, ci la camasi cu funda si maneci bufante inspirate din stilul boho chic.

Preferabil, ar trebui sa fie confectionate din materiale stralucitoare sau transparente pentru o aparitie de efect. Camasile cu modele florale sunt in voga in sezonul cald si confera energie unei tinute monotone.

Propunere: camasa semi-transparenta cu fundita de la Mango, pret 245 lei;

3. Rochia maxi


Moda anilor ’70 a promovat stilul hippie, plin de culoare si vitalitate. Rochiiile maxi imprimate au reprezentat elementul cheie al acestui trend. Deoarece pun accent pe feminitate si subliniaza intr-un mod deosebit silueta, rochiile lungi au fost reinventate de designeri si transpuse pe catwalk in cele mai nonconformiste aparitii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.