Setari Cookie-uri

4 trenduri inspirate din anii 70

Spiritul anilor 70 a invaluit podiumurile de moda in culori electrice si colectii vestimentare feminine, pline de senzualitate. Iata care sunt principalele trenduri pe care nu trebuie sa le ignori vara asta:

Rochii petrecute, crapate sau drepte au infrumusetat podiumurile de moda in cadrul celor mai importante prezentari. Asadar, nu ezita sa incluzi in garderoba ta cel putin un model de rochie maxi confectionata dintr-un material vaporos.

4. Esarfele puse pe cap

Coafurile in spiritul anilor hippie conduc in topul trendurilor de hairstyle. Esarfa este accesoriul perfect care contureaza foarte bine look-ul specific acelei perioade. Poate fi purtata pe post de bandana sau sub forma de bentita lata. Esarfa este un accesoriu plin de stil care poate crea un look fabulous fara prea mare efort. Opteaza pentru un model colorat daca esti imbracata in alb, sau alege esarfe cu buline si flori pentru un look cat mai placut.

Daca esti adepta aparitiilor nonconformiste iti recomandam sa transformi nodul banal intr-o funda asezata intr-o parte; vezi Rihanna. Pentru mai multe idei, inspira-te din stilul vedetelor care adopta acest trend.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.