Comunicat de presa

Stiu ca noi, fetele, ne putem bucura usor de multe lucruri pe care barbatii nu le-au inteles si nu le vor intelege niciodata. Uita-te la iubitul tau cand iI tarasti dupa tine in mall la cumparaturi, cand prefera sa te astepte la o cafea in timp ce tu iti satisfaci "desfraul" in ale shoppingului sau, si mai rau, ramane sa te astepte in fata magazinului aratand nu mai bine decat un peste pe uscat. Cand stai si faci compromisuri de genul: vrei sa ne uitam la meciul ala de fotbal? Da, sigur, dar mergi cu mine la shopping?

Iti suna familiar? Mie da... doar ca am gasit o solutie in care eu sa fiu fericita, iar el sa rasufle usurat, sincer. Asa ca iti pot impartasi secretul meu: shoppingul online! E nemaipomenit sa pot face asta acum fara sa fiu batuta la cap ca sunt prea cheltuitoare si, cel mai important, ca pot sa ma bucur de marea mea pasiune, pantofii, fara sa am cel mai mic regret sau fara sa trebuiasca sa ma justific in fata nimanui. Mai mult decat atat, prefer online-ul pentru ca imi ofera mult mai multa varietate decat offline-ul, asa ca am sa incerc sa va transmit si voua concluziile mele legate de marile placeri ale shoppingului online:

1. Ispita implinita

Ai lumea ideala la indemana: pantofi, ghete, cizme, posete, curele, portofele si multe altele cat sa stai zile intregi sa le rasfoiesti pe toate. Te poti desfata oricand, chiar si noaptea tarziu, in timp ce savurezi o ciocolata amaruie asortata unei perechi de pantofi cu toc, rosu aprins pe care ai pus ochii si pe care ii vrei neaparat.

2. Tu esti mereu clientul nr. 1
Cand cumperi online nu stai la coada, nu astepti dupa vanzatoare, nu ai parte de priviri pline de prejudecati. Esti stapana oricarui produs, primesti toata atentia si oricand iti sta cineva telefonic la dispozitie daca ai nelamuriri.
3. Vine muntele la Mahomed

Esti o femeie ocupata, dar iti place sa faci alegeri smart. Daca te apuca cheful sa-ti cumperi o pereche extravaganta de cizme cand astepti intr-un aeroport, rasfata-te! Vor ajunge odata cu tine la destinatie. Plasezi comanda si iti vezi de viata. O echipa intreaga se asigura ca primesti ce ai cerut in cel mai scurt timp, oriunde vrei tu, chiar si in concediu – placerea suprema de a-ti pregati singura bucurii care sa te astepte la intoarcere.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: