Setari Cookie-uri

10 tipuri de incaltaminte de prins la reducere de Black Friday

Daca esti in cautarea unei noi perechi de incaltaminte, ar fi o idee buna sa profiti de reducerile de Black Friday. Noi am gasit 10 perechi de ghete, cizme si botine pe care merita sa le urmaresti in sezonul asta de reduceri.

Pentru ca vine iarna, avem nevoie de incaltaminte imblanita si pentru ca vin sarbatorile, avem nevoie de o pereche de pantofi care sa se potriveasca cu rochia. Si pentru ca suntem femei, avem nevoie de o noua pereche de incaltari. Bine, bine, mai este ceva timp pana sa se schimbe asa radical sezonul si sa se raceasca atat cat sa fie nevoie de ghetute sau pantofiori grosi, dar nu strica niciodata sa fii precauta.

Daca iti faci planurile in avans pentru cumparaturi, poti profita de campania Black Friday si sa cumperi mai mult cu mai putin. Si ma refer aici la incaltaminte de calitate, lucrata cu atentie. Practic, dupa aplicarea reducerilor din Vinerea Neagra poti achizitiona diversi pantofi sau cizme, fara sa simti ca ai facut investitii majore. Asta dupa ce discounturile aplicate au fost de zeci de procente.

Acum o sa spui ca ofertele sunt prea multe si greu de urmarit. Dar pentu asta iti semnalizez cateva dintre cele mai cool promotii de Black Friday la incaltaminte, pe unele dintre ele musai de luat in considerare. M-am axat pe varietate si asta o sa observi in diversitatea propunerilor facute - de la stiluri elegante, la cele sport si pana la casual. Spor la shopping!

Citește și:

👉 Botine maro cu toc gros
👉 Cizme de piele inalte
👉 Ghete rosii de piele
👉 Pantofi stiletto colorati
👉 Adidasi pentru alergare
👉 Ghete imblanite cu tinte
👉 Ghete visinii din piele intoarsa
👉 Botine negre cu toc
👉 Botine clasice elegante
👉 Cizme inalte stramte

Botine maro cu toc gros pentru plimbari zilnice

Sunt unele femei care nu renunta in ruptul capului la pantofii, botinele, ghetele sau cizmele cu toc, chiar daca afara ploua, e zapada sau ghetus. Bravo lor! In speranta ca o sa imi fac si eu curaj, am pus in cosul de cumparaturi aceasta pereche de botine cu toc gros si platforma, care ma va ajuta sa imi pastrez echilibrul si increderea pe acolo pe unde pasesc.

Mi-au placut, in primul rand, pentru culoarea neutra care le fac sa se potriveasca la aproape orice tinuta si pentru ca nu sunt prea inalte cat sa atraga atentia. Si da, asa cum punctam deja, faptul ca au si toc si platforma confera siguranta, mai ales daca nu esti obsinuita sa incalti ceva care te inalta. Inchiderea este cu fermoar si au ceva decorativ, discret. Mai multe astfel de propuneri gasesti in online.

Citește și:

Botine maro cu toc gros

Vezi detalii

Cizme de piele inalte si stramnte

Cizmele de piele cu talpa joasa sunt cele mai confortabile. Poti avea incredere ca te scot din impas in orice situatie, pentru ca le poti asorta atat cu haine elegante/office, cat si la outfit-ul pe care vrei sa il porti la shopping.

Cizmele inalte si stramte, care se muleaza pe picior, vor fi mereu atragatoare. Confera o anumite senzualitate si mie mi se pare ca se vad grozav cu niste fuste sau rochii mai groase, de toamna-iarna. Faptul ca sunt negre poate ca nu le fac deosebite, dar asta nu inseamna ca sunt banale - dimpotriva. In lateral au niste cureluse ornamentale, subtiri.

Cizme de piele

Vezi propuneri

Ghete rosii de piele cu aspect de piele intoarsa

M-am obisnuit sa port incaltaminte neagra si maro, dar mi se descreteste fruntea cand zaresc o pereche de ghete rosii. Chiar nu inteleg de ce imi este "teama" sa accept si alte culori in picioarele mele. Zic, totusi, ca acestor ghetute de piele merita sa le facem loc in pantofar.

Citește și:

Aceste botine de un rosu aprins mi se par grozave! Faptul ca au si niste ciucuri decorativi in lateral m-au facut sa ma indragostesc si mai mult de rafinamentul lor. Tocul este inalt, dar gros ceea ce inseamnca nu voi avea dificultati in a defila cu ele. Cu siguranta ca vor fi suficient de stridente cat sa atraga, dar si deosebite in egala masura. Sper sa nu ma confunde lumea cu Dorothy.

Ghete de piele rosii

Vezi modele

Pantofi stiletto pentru petreceri si tinute cool

Desi ne pregatim de iarna, de viscol si zapada, asta nu inseamna ca nu ne mai cumparam pantofi cu toc. Evenimentele speciale nu tin cont de vreme, ele cer sa fie intampinate cu outfit-uri deosebite si incaltaminte eleganta. Asadar, o pereche de pantofi stiletto are in orice moment prioritate.

O categorie speciala in care merita sa investesti de Black Friday va fi mereu reprezentata de pantofii stiletto. Mai ales ca stim ca noua, femeilor, ne place sa avem cat mai multe astfel de perechi. Pana la urma, daca ai modele in culori diferite, cu siguranta ca nu vei mai avea dificultati in a gasi ce ti se potriveste la ce ai decis sa porti la cocktail-ul ala programat in curand.

Citește și:

Pantofi stiletto

Vezi oferte

Adidasi sport pentru alergare

Nu doar de pantofi stiletto are nevoie o femeie, ci si de o pereche de pantofi sport pentru zilele dedicate alergatului in parc sau mersului la sala. Opteaza in aceste situatii pentru o pereche de adidasi special creati pentru alergare. Sunt flexibili, comozi si iti lasa piciorul sa respire.

Poti alege sa cumperi adidasi sport si daca te-ai decis sa adopti un stil de viata mai sanatos. Cu siguranta ca vei avea nevoie de o pereche de pantofi sport pe care sa ii incalti la sala pentru a te misca in voie. Daca sunt si colorati cat mai vesel, cu atat mai bine.

Adidasi pentru alergat

Vezi modele

Ghete imblanite fara fermoar si cu tinte

Revenind la incaltamintea de sezon, recomand cu caldura aceasta pereche de ghete imblanite. Le vei indragi nu doar pentru ca sunt imblanite si te feresc de frig, ci si pentru ca sunt din piele si joase si te ajuta sa te misti usor si repede.

Citește și:

De Black Friday vor fi la mare cautare ghetele cu blana, asa ca si marile megazine se vor intrece in astfel de propuneri. Cu siguranta ca vei avea de unde alege - daca iti plac cizmulitele cu tinte decorative, am gasit modelul de mai jos. Este comod, simpatic, simplu si calduros.

Ghete imblanite

Vezi informatii

Ghete visinii cu elastic tip brogue

Perechea asta de ghete visinii este ideala pentru plimbari, pentru tinutele casual. Imi place totul la ea: culoarea, materialul, modelul si faptul ca se poarte purta cu blugi skinny, pantaloni drepti, fusta sau rochita.

Pe langa faptul ca are un toc gros si mic, in partea din fata are o paltforma masiva, ceea ce le confera un aspect retro, amintind de combinatiile de haine din anii '50-'60.

Vezi detalii

Botine negre din piele intoarsa

Pentru cele dintre noi care se impaca bine cu pielea intoarsa, am gasit o pereche de botine superba, pe care o poti gasi la reducere in perioada Black Friday. Sunt pana la glezna, sunt prevazute cu o curelusa decorativa si sunt perfecte pentru tinerele care stau cat e ziua de lunga incaltate cu tocuri.

Citește și:

Cu toc masiv, aceste botine sunt simpatice pentru ca par o combinatie intre gotic si elegant. Mie mi-au placut si faptul ca nu s-a facut abuz de detalii decorative si ca si-au pastrat un aspect interesant. Cu siguranta sunt interesante de adaugat in garderoba ta sau de oferit cadou cuiva drag.

Botine din piele intoarsa

Vezi pret

Botine elegante negre cu toc masiv

Asa arata in viziunea mea perechea perfecta de botine elegante. Este neagra, de piele, are tocul gros, ca sa-mi pot mentine echilibrul, si se potriveste oricarui stil.

Poate ca te duc cu gandul la cizmele pe care le purta mama, dar asta este bine. Inseamna ca au acel look clasic, care nu se demodeaza prea usor. Cu nregul nu dai niciodata gres si cu siguranta ca nici cu acest stil de cizme - practice si chic.

Botine de piele cu toc gros

Vezi propuneri

Cizme foarte inalte din piele intoarsa

M-am hotarat: vreau si eu o pereche de cizme foarte inalte pe care sa le port doar cu un pulover oversized si lung. Mi se pare atat de sexy acest outfit incat nu mai concep sa treaca o luna fara sa il incerc si eu pe mine.

Desigur, trebuie sa fii ceva mai inalta pentru o astfel de incaltaminte, dar regulile sunt facute pentru a fi incalcate, nu? Eh, si sa gandesti diverse mix&match care sa placa. Acest model de cizme iti va placea si pentru ca are talpa abraziva, deci nu vei aluneca cu el.

Cizme inalte cu toc gros

Vezi pret

Un sfat, inainte de a incepe achizitiile de Black Friday la incaltaminte: fa o curatenie prin pantofar si vezi exact ce pastrezi si ce vei arunca sau dona (ar fi o idee cool sa dai mai departe ce nu mai tii). Si in functie de asta te poti decide mai usor ce cumparaturi vei face, in functie de ce ai nevoie.

Acum nu trebuie sa iei ceva doar ca sa fie acolo, ca pana la urma ar fi pacat sa ai in posesie o pereche moderna de incaltaminte si sa nu o porti - s-ar supara cele mai inversunate fashionsiste si nu am vrea sa facem asta, nu?


Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.