Setari Cookie-uri

Trebuie s-o ai in sifonier iarna asta: jacheta multifunctionala

Jacheta multifunctionala este o piesa vestimentara care nu trebuie sa-ti lipseasca din sifonier in aceasta iarna. Calduroasa si versatila, se numara printre vedetele prezentarilor de moda; pe podium s-a remarcat inca din sezonul trecut. Jacheta tip aviator este o haina imblanita, scurta. Isi pastreaza alura feminina prin gulerul supradimensionat si cordonul din talie.

Jacheta multifunctionala este o piesa vestimentara care nu trebuie sa-ti lipseasca din sifonier in aceasta iarna. Calduroasa si versatila se numara printre vedetele prezentarilor de moda;
trebuie s-o ai in sifonier iarna asta: jacheta multifunctionala pe podium s-a remarcat inca din sezonul trecut. Jacheta tip aviator este o haina imblanita, scurta. Isi pastreaza alura feminina prin gulerul supradimensionat si cordonul din talie.

Am cautat repede un model care sa corespunda criteriilor pe care le-am enumerat si am ales o jacheta din piele ecologica tip cojoc de la Tara Fashion, pret 269.90 lei. Haina este imblanita in interior, usor cambrata si se inchide petrecut in fata cu accesorii metalice tip carlig.

Acest model se combina foarte bine cu mai multe tipuri de tinute. Pentru ca ne aflam in plina iarna si vremea de afara ne obliga sa ne imbracam gros, m-am gandit la doua tinute practice si totodata feminine.

In timpul zilei eu as purta aceasta jacheta cu un pulover tricotat lung. Bineintels, propun unul intr-o culoare vesela, sa imi confere un plus de energie in zilele astea friguroase: mustar sau violet deschis. Ambele nuante sunt la moda si vor reprezenta pata de culoare a tinutei.

Nu lipsesc jeansii comozi si incaltari la fel de lejere: o pereche de cizme imblanite cu talpa joasa. Aleg si o caciula din blana, care va adauga un plus de stil outfitului meu. Accesoriile sunt putine la numar: o geanta stil postas, manusile, un fular tricotat si gata! Sigur n-o sa am probleme cu frigul de afara!


cold winter Creat cu Envy MySet


A doua tinuta este potrivita unei ocazii speciale. Fie ca ne pregatim sa mergem la intalnire, ori ne asteapta o petrecere importanta trebuie sa aratam bine, dar nu putem ignora temperaturile scazute de afara. De aceea, trebuie sa adaptam vestimentatia conditiilor actuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.