Setari Cookie-uri

Trebuie s-o ai in sifonier iarna asta: jacheta multifunctionala

Jacheta multifunctionala este o piesa vestimentara care nu trebuie sa-ti lipseasca din sifonier in aceasta iarna. Calduroasa si versatila, se numara printre vedetele prezentarilor de moda; pe podium s-a remarcat inca din sezonul trecut. Jacheta tip aviator este o haina imblanita, scurta. Isi pastreaza alura feminina prin gulerul supradimensionat si cordonul din talie.

Eu as purta aceasta jacheta cu o pereche de pantaloni de piele sau colanti grosi. In privinta incaltarilor, cred ca o pereche de botine inalte cu siret ar fi perfecte. Platformele sunt de asemenea potrivite si vor oferi un plus de comoditate.

Desi suntem in plina iarna, macar seara ne putem permite sa spargem monotonia tinutelor banale, care urmeaza parca acelasi tipar. De aceea, propun o rochie cu insertii metalizate ori un top in nuante vii. Bineinteles, completez tinuta cu accesorii masive. Daca am ales rochii cu imprimeuri o sa renunt la coliere in favoarea unor bratari voluminoase. Nu in ultimul rand, as elimina de aceasta data la cordonul si as purta haina simpla.


club anii 80 Creat cu Envy MySet
Cristina Craciun

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.