Setari Cookie-uri

Trend alert: fusta din voal

Fusta din voal este romantica si seducatoare, o alegere perfecta pentru intalnire cu el. De ce nu, poti s-o imbraci si la un eveniment ori la o petrecere mai putin pretentioasa.

Fusta din voal este romantica si seducatoare, o alegere perfecta pentru intalnire cu el. De ce nu, poti s-o imbraci si la un eveniment ori la o petrecere mai putin pretentioasa. Conduce detasat in tendintele dedicate sezonului primavara vara 2012. In prezentarile internationale, fusta transparenta s-a remarcat in show-urile Chanel, Dior Couture, Mulberry sau Marc Jacobs.

Fusta din voal, o alegere pentru zilele calduroase

Are o croiala lejera si materialul din care este confectionata e perfect pentru zilele calduroase care vor veni. In plus, transparentele se numara printre cele mai populare trenduri ale momentului. In magazine se regasesc deja foarte multe modele variate: fuste din voal simple, lungi sau medii, cu volane sau asimetrice. Fiecare poate deveni o piesa de efect, asortata corespunzator in vestimentatie.

Fusta asimetrica, scurta in fata si mai lunga in spate face furori in moda actuala. Daca ti-ai dori sa o porti, uite cateva ponturi de care trebuie sa tii cont.

Citește și:
blue spring Creat cu Envy MySet

In tinutele casual se potriveste cu tricouri simple sau camasi care urmaresc linia corpului. Pe deasupra poarta jachete ori sacouri pana in talie. Jachetele scurte din denim sau gecile din piele, la moda in acest sezon pot adauga mai multa personalitate unei tinute diafane. In materie de incaltaminte se potrivesc pantofii inalti, care pun in evidenta picioarele.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.