Setari Cookie-uri

Trend alert: fusta din voal

Fusta din voal este romantica si seducatoare, o alegere perfecta pentru intalnire cu el. De ce nu, poti s-o imbraci si la un eveniment ori la o petrecere mai putin pretentioasa.

Fusta asimetrica este o alegere nonconformista pentru tinutele de seara. Se combina cu topuri fluide si transparente, in acelasi ton. Nu se potriveste in cadrul unui cocktail elegant, ci mai degraba la un party nu foarte exigent in privinta vestimentatiei.

voal Creat cu Envy MySet

Cunoscute din sezoanele precedente, alte optiuni in tendinte ar fi fustele din voal cu volane. Intregesc perfect o tinuta feminina si seducatoare. Sunt ample, adauga volum si de aceea se asorteaza cu topuri cambrate, care evidentiaza linia corpului. Se potrivesc foarte bine cu maiouri, camasi ori sacouri. Pentru o seara de club, daca modelul fustei iti permite asorteaza un corset si o geaca din piele cu tinte.

Fusta din voal cu volane nu se asorteaza cu bluze largi care amplifica volumul in zona taliei. Nici topurile cu funde sau alte aplicatii nu reprezinta o alegere inspirata. Piesele vestimentare simple, cu o croiala dreapta completeaza cel mai bine o fusta ampla cu volane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.