Pentru a beneficia la maxim de sezonul de reduceri, magazinele Pepper va recomanda sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

1. Regula de baza in sezonul de vara 2012: culoare, culoare, culoare! Fie ca este vorba de balerini, sandale sau pantofi, culorile puternice sunt vedetele sezonului. Iata ca si in 2012 sunt la moda turcoazul, fuxia, verdele fosforescent , portocaliul si galbenul intens.Culorile vesele anunta o vara plina de veselie, infuntand temperaturile ridicate. De asemenea, argintiul si auriul sunt doua culori pe care trebuie sa le incerci anul acesta; sunt atat de actuale si versatile, incat nu ai cum sa dai gres. O pereche de balerini aurii si niste pantaloni scurti din jeans, alaturi de o bluza intr-un material fluid, iti definesc un outfit perfect de weekend.

2. Pe langa culorile aprinse, in 2012 sunt in tendinte si pastelurile diafane, ce mentin echilibrul tinutei.

3. Kitten-heel-ul , tocul gros si evazat, din anii trecuti este inlocuit incet, incet de clasicul stiletto heel. Pantofii cu toc subtire si varf ascutit reintra au reintrat in tendinte inca din vara 2012, fiind reinventati, pe nuante puternice de galben sau turcoaz. Fiti curajoase!

4. Balerinii si sandalele din silicon colorat au inveselit strazile vara aceasta. Aveti insa grija sa alegeti produse de calitate.

Mai multe propuneri si inspiratie gasiti pe www.pepper.ro si in magazinele Pepper din Bucuresti: Pepper Bucuresti Mall si Pepper AFI Cotroceni, unde beneficiati permanent de consiliere din partea asistentilor de vanzari.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: