Bucharest Fashion Week: Prima seara

Bucharest Fashion Week: Prima seara
Kudika
6 Decembrie 2012

Aseara, s-a dat strarul celui mai important eveniment de moda al sezonului.

Hotel Ramada Hotel & Suites Bucharest North a gazduit cea de-a 17-a editie a festivalului, iar seara a fost deschisa de celebrul Catalin Botezatu , cu “Pin-up” – o colectie de costume de baie, extrem de optimista, vesela, colorata.

Culorile predominante sunt rosu, alb, negru , accente de verde si roz, aplicatii si multe, multe accesorii. Coafura a fost realizata de Laurent Tourette ,iar machiajul de Mirela Vescan.

Intre prezentarile de moda, au fost inserate calupuri cu premiantii FashionTv Tourism Awards. Pe langa moda si frumusete , FashionTv promoveaza si turismul international prin rubrici special denumite Fashion Destination.

In ultimii ani , la nivel international FashionTv organizeaza festivitati de premiere pentru cele mai “fashion” destinatii , in cadrul carora sunt premiate hoteluri, complexuri si statiuni turistice.

Premiantii galei au facut eforturi deosebite pentru dezvoltarea turismului ca latura extrem de importanta a economiei romanesti. Premiile au fost hotarate de un juriu profesionist.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri