Setari Cookie-uri

Bucharest Fashion Week: Prima seara

Aseara, s-a dat strarul celui mai important eveniment de moda al sezonului.


Seara a continuat cu prezentarile urmatorilor designeri :

Cristiana Maria Purdescu – colectia “CMP – 2013”- compusa din 22 de piese vestimentare,acestea au ca sursa de inspiratie stilurile anilor 1940 si 1950 . Materialele precum matasea si pielea naturala metalizata, drapajele, corsetele si suprapunerile de texture amintesc de stralucirea anilor indepartati.

Zona taliei , subliniata prin corsete si centuri accesorizate cu butoni stralucitori si catarame, completeaza tabloul rafinat, gratios si plin de poezie. In ceea ce priveste paleta cromatica, dominantele sunt argintiu si negru sau argintiu si roz. Incaltamintea a fost realizata in colaborare cu Marian Anton.

Wanda’s Dream – “Winter dolls” - corsetul fiind sursa principal de inspiratie a colectiei. Diferite variante de rochii , in care spectaculozitatea predomina , lasand audienta sa savureze din plin aceste creatii , realizate din piele naturala si lacuita, tul , pene de strut , pietre Swarovski, insertii de capse, capete de morti , unghii si ingerasi . Totul se traduce prin frumusete si extaz!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.