Frumusete, stil, rafinament, street style.

Bunul gust pentru fashion este tot mai accentuat, lucru care ma bucura enorm. Prin plimbarea mea virtuala in lumea blogerilor de moda, am gasit un site perfect pentru fashionistele din Romania. Este vorba despre Rock and Roses, un blog despre moda, street style si feminitate... totul la superlativ.

Fiecare postare a Silviei Postolatiev, detinatoarea blogului, prezinta o stare, o poveste. Tinutele se impletesc cu decorul, machiajul si coafura sunt intotdeauna impecabile, in timp ce fotografiile par a fi desprinse din reviste de high fashion.

Outfit-urile sunt simple, insa accesorizate in deplina concordanta si purtate cu atitudinea corespunzatoare reusesc sa ofere tinutei un aer boem si colorat.

Stilul vestimentar eclectic pe care il abordeaza Silvia a fost remarcat de numeroase reviste de fashion.

Va las mai jos cu un mic interviu realizat pentru Kudika:

1. Care este povestea din spatele blogului tau?

Acum 2-3 ani am inceput sa urmaresc on-line explozia fenomenului " fashion blogging" care avea loc mai mult inafara si mi se parea fascinant de-a dreptul, iar ideea unui blog personal de stil - un mod de exprimare personalizata ideal!

Dupa ce am stat in umbra cateva luni, am analizat exact ce implica creearea unui blog de stil personal si dupa ce m-am asigurat ca am pus la punct partea tehnica, ca inspiratie deja dadea pe dinafara, intr-un final mi-am facut curaj si am lansat " Rock & Roses" blog!! Alegerea titlului a fost destul de simpla. Imi place mult stilul (si muzica) rock, insa am adaugat si " roses" pentru a indulci combinatia .

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: