Setari Cookie-uri

Galbenul solar - atractia sezonului de vara '13

Only for You ti-a pregatit pentru acesta vara cele mai calde culori, in tinute potrivite pentru personalitatea ta.

Radiaza de fericire! Only For You iti propune pentru aceasta vara o colectie speciala, dedicata atat clientelor puternice care doresc sa capteze privirile celor din jur, cat si celor timide care prefera tinute in culori pastelate accesorizate cu un element radiant. De la accesorii, incaltaminte si pana la rochii fluide sau elegante, cu croieli moderne si elemente chic, razele galbenului solar a acaparat intreaga garderoba acestui sezon.

O culoare versatila, ce poate fi purtata atat ziua, cat si seara, in tinute casual sau chiar elegante, pentru evenimente speciale. Poti combina un articol vestimentar galben solar cu alte elemente pale sau culori neutre care sa atenueze efectul vizual sau daca iti doresti sa adaugi o nota de culoare unei tinute minimaliste, opteaza pentru un accesoriu viu colorat, precum coliere, bratari, clutch-uri, esarfe sau pantofi.

Citește și:

Propunerile Only For You

Indrazneste sa radiezi in aceasta vara prin rochiile fluide, pantalonii moderni si accesoriile vibrante. Only For You dezvaluie o colectie energica si plina de culoare, culoarea soarelui, potrivita pentru zilele agitate de vara, dar si pentru serile linistite si caluroase. Exprima-ti personalitatea si lasa-te invaluita de frumusetea verii.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.