Setari Cookie-uri

Trenduri esentiale pe care trebuie sa le incerci in acest sezon

Nu trebuie sa ratezi nici una dintre tendintele noului sezon. Vezi care te incanta cel mai mult si care se potriveste stilului tau astfel incat sa le poti adapta!

Daca citesti acest articol cu siguranta esti o fashionista convinsa care se documenteaza cu privire la ultimele trenduri astfel incat sa fie mereu in pas cu moda. Norocul tau ca si noi suntem pasionate de moda si iti impartasim si tie cele mai proaspete noutati.

Trendurile se schimba de la an la an, de la sezon la sezon, ba chiar apar trenduri parca peste noapte si toata lumea pare foarte incantata.
Cert este ca diversitatea trendurilor ne ajuta sa ne individualizam stilul si sa ne identificam cu anumite tendinte. Iata care sunt trendurile esentiale noului sezon:

foto: fata draguta, Shutterstock

Noile dungi

Dungile se reinventeaza si castiga teren cele colorate ajungand pe prima pozitie in topul tinutelor cu dungi. Cu cat mai multe si mai colorate, cu atat mai bine! Unde mai pui ca daca le porti cum trebuie, iti subliniaza foarte bine silueta si te fac sa pari mai slaba decat esti.

Citește și:

Citeste si 12 Fashion tricks pe care le-am invatat de la Kate Middleton

Costumul scurt

Sacou scurt si fusta scurta revin in trend in sezonul primavara-vara 2014 asa ca nu mai sta pe ganduri si achizitioneza-ti cele mai tari piese vestimantare, sau scotoceste bine prin dulapul cu vechituri si cu siguranta ai sa gasesti asa ceva. Eu personal am un astfel de costumas de la banchetul clasei a VIII-a. Cu putina imaginatie si indemanare il pot face ca nou.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.