Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Roberto Cavalli inspirit de o calatorie in Bhutan.

Roberto Cavalli inspirit de o calatorie in Bhutan.

Roberto Cavalli adora sa calatoreasca in tari exotice si mai putin cunoscute ca destinatii turistice, traditionale. Cu cateva luni inainte sa ajunga in Romania, designerul italian a facut o calatorie in Bhutan, din capitala Timphu, pana la poalele Himalayei. A fost invitat la Palatul Regal, unde a intalnit-o pe frumoasa printesa Jetsun Pema (o mare admiratoare a casei de moda Cavalli), a vizitat muzeul de haine tibetan si a cunoscut o tanara localnica, in timp ce se plimba pe maulul unui rau.
Asa s-a nascut ideea pentru colectia de toamna-iarna, 2013-2014 a liniei Just Cavalli, disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City care pune la dispozitia consumatorilor de moda look-uri de runway. Culorile vibrante au fost ingenios combinate cu motivele traditionale ale tigrului si dragonului, iar print-uri buthaneze au fost imprimate pe rochii si tricouri, intr-un mix exotic si totodata urban. Haine parka supradimensionate au fost suprapuse peste fuste scurte plisate, iar pantalonii colanti au fost combinati cu rochii-tunica si pulovere XXL cu detalii din blana si motive etnice. Rochiile de seara au fost imbogatite cu coliere lungi, din matase, asemanatoare cu cele purtate de nobilii buthanezi, iar gentile structurate au fost inlocuite cu saci hippie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.