Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Iulia Vantur sexy, dar eleganta intr-o rochie verde jad!

Iulia Vantur sexy, dar eleganta intr-o rochie verde jad!
Iulia Vantur revine la “Dansez pentru tine”, dupa o vara in care a tinut prima pagina a ziarelor si a revistelor, datorita deciziei de a petrece doua luni in India. Pentru cel de-al paisprezecelea sezon al emisiunii, vedeta ProTV a realizat o sedinta foto, in care a purtat o rochie verde-jad, din colectia de toamna-iarna 2013-2014, Cristallini.
Acest model de rochie face parte din colectia de toamna-iarna 2013-2014 Cristallini, fotografiata in locuri emblematice din Paris, precum Notre Dame, Luvru sau Hotel de Ville. Colectia se remarca prin modele de rochii sirena din paiete, concurate de modele de rochii fluide, din voal de matase si rochii de cocktail cu broderie cusuta manual si aplicatii din pietre.
Rochiile Cristallini se remarca prin calitatea materialelor folosite, atentia acordata finisajelor si versatilitate stilistica. Acestea sunt disponibile pe www.cristallini.ro sau in showroom-ul din Bd. Unirii, nr 108.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.