Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Fii "salbatica"! Alege bijuterii inspirate din lumea animalelor.

Fii "salbatica"! Alege bijuterii inspirate din lumea animalelor.
Daca esti o persoana extravaganta si iti place sa te joci cu accesoriile, cu siguranta te vei bucura sa afli ca elementele preferate ale designerilor in acest sezon sunt cele inspirate din lumea animalelor. Readuse in actualitate din moda anilor ’60 –’70, bijuteriile in forme de animale revin in trend. Piese inedite, care completeaza o tinuta trendy si care iti dau un aer “wild”, menit sa te scoata din anonimat. Borealy iti ofera bijuteriile perfecte, care sa-ti sublinieze personalitatea feroce! Pantere, serpi, tigri, toate sunt “capturate” in mod magic in brose, cercei sau pandantive pretioase.
Cercei Panthere made with Swarovski Elements (250 lei)
O pereche sclipitoare de cercei, in care stralucirea diafana a pretioaselor cristale Swarovski concura cu designul original. Cerceii se remarca prin detaliile de migala, rafinamentul executarii manuale, finisajul deosebit al pietrelor pretioase si coloritul fabulos al cristalelor Swarovski.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.