Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

F.C. LANA for MOJA - O echipa de fotbal imaginara a artistilor

F.C. LANA for MOJA - O echipa de fotbal imaginara a artistilor

Noul sezon competitional de fashion toamna-iarna debuteaza cu o colectie sporty&arty de finala a Ligii Campionilor Artei: F.C. LANA, o echipa de artisti internationali si nationali atent selectionati de antrenorul-designer LANA, aflat la a doua colectie exclusiva pe terenul fashion retailer-ului online MOJA.RO.
Numele de pe seria de 7 rochii si 7 bluze cu numere norocoase si printuri frumoase au fost alese de LANA in urma evolutiilor excelente pe care acestia le-au avut in arena artei globale: vorbim aici de consacratii: Hokusai, Maradona al graficii japoneze traditionale; Frida Kahlo, aceasta Messi a autoportretelor memorabile; Georgia O'Keeffe, aceasta Ronaldo a picturilor florale ale carei lucrari ai vrea sa le vezi in reluare; Rene Magritte, Pele al suprarealismului clasic; reputatul Ion Bârladeanu, acest Hagi al colajelor absurde, ale carui executii spectaculoase au fost aplaudate entuziast de curatorii de arta de peste tot in lume. LANA a inclus in lotul fashion si un nume local de viitor: pe artistul timisorean Daniel Brici ale carui portrete de copii au trezit deja uralele galeriilor de arta internationale. Fustele si bluzele printate si cu tweed pe spate care sa-ti tina de cald in meciurile cu vremea rece pot fi comandate acum de pe www.moja.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.