Fashion alert: Noutati in moda

Fashion alert: Noutati in moda
Kudika
28 Octombrie 2013

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Colectia ASH toamna-iarna 13/14

Colectia ASH toamna-iarna 13/14
Femeia careia ii este dedicata colectia ASH pentru sezonul toamna-iarna 2013-2014 are o personalitate instinctiva si ironica, metamorfozata intr-o emblema a feminitatii eterne. Pentru ea, moda este un joc, o modalitate de a-si arata senzualitatea, ea nu doar urmeaza tendinte ci ii place sa experimenteze si sa-si depaseasca in permanenta limitele.
O colectie care impresioneaza prin detalii si efecte optice create pentru a spori farmecul consacrat al accesoriilor ASH, de la bocanci si wedge sneakers pana la genti si jachete, toate intr-o multitudine de tonuri de negru aplicate pe texturi mate sau lucioase iluminate de tinte si cristale Swarovski.
Colectia brand-ului italian de accesorii, ASH, poate fi gasita in Romania exclusiv prin Danza Boutique (Intr. Bitolia nr 2 – Piata Dorobanti) si pe www.danzaboutique.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri