Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Intotdeauna moderna si punctuala cu ceasurile Oxette!

Intotdeauna moderna si punctuala cu ceasurile Oxette!
Viata tumultoasa a femeii moderne se invarte in permanenta in jurul conceptului de timp: sa respecte deadline-ul de la job, sa petreaca ore de relaxare alaturi de cei dragi si sa-si ofere cateva momente pretioase de rasfat.
Propunerea Oxette pentru femeile ocupate sau mereu in criza de timp, dar care stiu ca nu e suficient doar sa fii punctuala, ci sa ai si un look impecabil, este accesorizarea tinutei cu ceasurile noii colectii Toamna/Iarna 2013-2014, dominate de utilitate si precizie in design.
Pentru acelea dintre voi intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte in moda si styling, Oxette propune ceasurile cu design in linii curate si combinatii eterogene de metale si texturi: otel inoxidabil, cadrane tratate in bai de aur si intotdeauna delicatul aur rose. Ele capata in mod individual versatilitate datorita armoniei dintre precizia ceasurilor tip cronograf si complexitatea fragila a pietrelor de zirconiu incrustate pe cadran.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.