Setari Cookie-uri

Fashion alert: Noutati in moda

Luna octombrie a adus fashionistelor nenumarate vesti bune: deschiderea unui magazin dedicat exclusiv tinerilor designeri romani, aniversari, deschideri de magazine si lansari de colectii pentru urmatorul sezon lansate de cei mai celebri designeri internationali. Te las sa descoperi noutatile lunii in moda:

Cara Delevingne s-a imprietenit cu bufnitele!

Cara Delevingne s-a imprietenit cu bufnitele!
Fashion icon-ul momentului si “Modelul Anului”, Cara Delevingne emana mister si eleganta in noua campanie de toamna-iarna, Mulberry. Fotografiata intr-un conac dezafectat din Oxfordshire, blonda cu “sprancene groase” poarta cu eleganta si atitudine aristocratica tinute autumnale ale casei de moda britanice. Acestea sunt accesorizate cu iconicele modele de genti Mulberry, in nuante de cafeniu, burgundy si turcoaz.
Surprinsa de fotograful Tim Walker, Cara este inconjurata de bufnite reale, de la centrul Bird of Prey. Tinkle, Spirit, Dulcie, Dudley si Tony sunt numele simpatice ale prietenilor inaripati ai Carei!
Odata cu lansarea campaniei de toamna-iarna 2013, Mulberry a anuntat si introducerea noului model de geanta, Primrose care imbina simplitatea cu clasicismul si liniile curbe cu forma compacta, intr-o interpretare care aminteste de gentile vintage. Aceasta se alatura consacratelor modele de genti: Bayswater, Cecily, Del Ray, Alexa, Lily, Dahlia,Effie, Christie (disponibile in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.