Setari Cookie-uri

Cele mai importante tendinte ale sezonului toamna-iarna 2014/2015

In acest sezon avem parte de o surpriza in ceea ce priveste noile tendinte si propunerile marilor designeri. Hai sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Imprimeuri florale

In acest sezon purtam imprimeuri florale cu influente romantice pentru a mai indulci un pic zona masculina si cea dramatica pe care se pune accentul inca de cateva sezoane. Aceste imprimeuri florale aduc un plus de feminitate in creatiile designerilor si in garderoba feminina.

Animal print

Consierat adesea vulgar, acest imprimeu inca isi pastreaza locul bine meritat in topul tendintelor de cateva sezoane si se pare ca nimic nu il poate detrona. Este intr-adevar un imprimeu mai pretentios ce trebuie asortat cu grija pana in cel mai mic detaliu pentru a nu pica in extrema penibilului.

Imprimeuri geometrice

Aici intervine usor influenta masculina ce se definestre printr-o eleganta contemporana. Imprimeurile geometrice sunt de cele mai multe ori foarte colorate ceea ce ofera dinamism si veselie tinutelor astfel concepute.

Citește și:

Croiala masculina

Costumele cu iz masculin sunt special concepute pentru o atitudine potrivita. Chiar daca la prima vedere acest tip de vestimentatie nu atrage atentia prea mult si nu se potriveste cu definitia feminitatii, odata ce atitudinea este potrivita, tinuta masculina nu face altecva decat sa puna in valoare adevarata personalitate feminina.

Accesorii pretioase

Si cand spun pretioase nu ma refer la pietrele pretioase ci la designe-ul impecabil pana la cel mai mic detaliu. Cel mai mult se pune accentul pe accesoriile realizate din planuri fine si materiale deosebit de delicate.

Incaltamintea sportiva

Daca pana acum tocurile erau definitia suprema a feminitatii si eleganta statea in numarul de centimetri al tocurilor, in ultimul timp am inceput sa ne dam jos din corcodus din ce in ce mai des si sa adoptam tinute indraznete la care sa adaptam incaltamitea sportiva. Asa ca, doamnelor si domnisoarelor, puteti renunta la tocuri in acest sezon si va sfatuiesc sa va orientati catre sneakersi unde o sa gasiti o varietate de modele ce pot fi asortati oricarei tinute.

Citește și:

foto prima pagina: fete tinere, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.