Setari Cookie-uri

Tendinte in sezonul primavara-vara 2010 la Brands Walk

Pe 18 martie 2010 Bucuresti Mall a organizat o noua editie a fashion show-ului pentru sezonul primavara-vara 2010, Brands Walk.

Sport chic

Lotto ofera in noul sezon o colectie dedicata in special timpului liber, usor de asortat cu o pereche de jeansi si un pantof casual. Colectia este dedicata tanarului dynamic, ce isi doreste sa cucereasca prin propriul stil.

Liniile special create pentru a raspunde tuturor gusturilor, imbina coiul clasic si liniile simple cu o gama coloristica variata si pe diverse teme. De la temele marine exprimate in linia Classica si pana la teme legate de campionatul mondial exprimate in linia CUP, noua colectie Lotto se pliaza perfect tuturor nevoilor cotidiene.

Kenvelo ofera o gama larga de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii. Colectiile Kenvelo se adreseaza tuturor celor care se imbraca bine, cu stil, celor care tin cont de ultimele tendinte ale modei si de calitate, toate la preturi rezonabile. Noua colectie cuprinte tinute placut accesorizate, potrivite pentru o iesire cu prietenii, pentru o seara in oras, sau in club.

Indraznet in stil, Celio acompaniaza cel mai pretentios barbat si il ajuta sa isi gaseasca referintele in moda barbateasca, oferindu-i cheile catre o stare de bine. Specialist in stilurile sportswear si casual, brandul propune o actualizare a garderobei, inovatoare, dar in acelasi timp urbana. Stilul sau rafinat, dar simplu este bazat pe calitate, varietate de culori si croieli, in teme precum Contemporary, Casual Traveller, Sportwear Traveller. O tema cu produse autentice sport cum ar fi jacheta militareasca, hanoracul din lana, tricoul din bumbac si camasile cadrilate.

Tema Street este destinata barbatilor ce cauta produse functionale si tehnice, cu detalii inspirate din sport. O tema cu influente tehnologice si sportive, inspirate de stilul “stradal”. Un look urban pentru clientii ce cauta produse foarte masculine, cu foarte multe detalii tehnice.

Tema Glam Rock este bazata pe stil si aspect in care genurile sunt indraznete si subtil mixate. Acestor clienti le place sa iasa in evidenta si sa fie observati pentru look-ul lor, purtand jeansi foarte uzati cu o jacheta ultra-sic, pantaloni mulati cu jacheta stil biker din piele prespalata, sau o tinuta formata din vesta si tricou cu printuri. O tema ce vizeaza clientii trendy, moderni, carora le place sa fie indrazneti si sa mixeze stiluri diferite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.