Setari Cookie-uri

Tendinte in sezonul primavara-vara 2010 la Brands Walk

Pe 18 martie 2010 Bucuresti Mall a organizat o noua editie a fashion show-ului pentru sezonul primavara-vara 2010, Brands Walk.

In colectia Colour-wise predomina albastrul indigo, rosul, albul, dar si nuantele naturii cum ar fi kaki-ul, verdele si nuantele de zmeura.

Colectia semnata de Julien Macdonald pentru sezonul Primavara – Vara 2010 se invarte in jurul rochiilor si ornamentelor. Rochiile gen corset, brodate cu dantela neagra si rochiile cu imprimeu si umeri asimetrici vor fi esentiale. Colectia include si modele mai „cuminti” pentru a oferi echilibru. Astfel puteti achizitiona rochii simple din materiale delicate, cu taietura clasica, dar si geci de bikeri care sunt inca in trend si au de aceasta data printuri tribale si imprimeuri.

Colectia „Spring break” de la St. George by Duffer combina temele deja consacrate ale sezonului cu cateva piese clasice. Camasile tip polo impreuna cu cele cadrilate merg perfect cu puloverele subtiri marinaresti, dar si cu piesele din denim cu aspect vintage. La aceste tinute nu putea sa lipseaca piesa cheie a sezonului: jacheta-camasa de inspiratie militareasca. Colectia nu duce lipsa de combinatii indraznete de culori si de nuante primare vii: maroniu retro, alb imaculat, pentru a crea un look nepretentios si eclectic.

Accesorizeaza-te cu stil

Colectia Cruiser de la Oxette iti ofera posibilitatea de a descoperi cele mai interesante locuri ale lumii, orase faimoase si plaje magice! Colectia Cruiser este inspirata de imaginile si locurile din jurul lumii, de culturi si civilizatii diferite, de anii '50 si '60, precum si de personalitati puternice precum Brigitte Bardot, Jackie O si Michael Jackson.

Pandantive lungi de o maiestrie elaborata si look tribal... coliere jucause si bratari care pot fi usor asortate... cercei mari de forma sferica si inele simple cu pietre luminoase si colorate, toate creaza o colectie magnifica. Aur si argint placat cu rodiu, onyx negru si agat alb, aventurin verde prafuit si turcoaz sunt culorile cele mai importante ale colectiei. Cristalele colorate stralucitoare de pe inelele mari in forma de floare si de pe ceasurile sporty-chic se contopesc cu bijuteriile cu detalii din piele si scot la iveala rezultate neimaginate!

Etam readuce stilul Marilyn si Mistinguett intr-o colectie plina de froufrous, jartiere si satin. Foarte sexy! De la stilul baietesc din anii ’20 la frumusetile primavaratice din anii ’50, Etam merge spre impresionims cu o paleta de culori calde declinata aici de motive florale in acuarela, asezate pe schite din penel, cu tendinte de abstractizare. Patru noi modele de sutien au fost create pentru acest sezon: Magic Up /Plunge Up, Pulp Up, Glam Up.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.