Setari Cookie-uri

Tendinte in sezonul primavara-vara 2010 la Brands Walk

Pe 18 martie 2010 Bucuresti Mall a organizat o noua editie a fashion show-ului pentru sezonul primavara-vara 2010, Brands Walk.

Atingeri diafane si explozii de culoare - KOTON iti ofera imbracamintea care iti place la un pret accesibil pentru un look casual, urban sau elegant. Pentru a satisface fiecare dorinta, KOTON a creat 3 categorii: Olé pentru tinerele femei; City si ModaBusiness pentru doamne. KOTON iti prezinta o colectie stralucitoare si vesela inspirandu-ti libertate si energie.

Tesaturile naturale precum bumbacul sau matasea, detaliile din dantela si printurile boeme, franjurile romantice si insertiile swarovski reprezinta elementele esentiale pentru aceasta vara la BSB. Printurile avant-garde pe tricouri sau maiouri sfasiate, blugi prespalati cu aplicatii metalice, tricouri militare, hot pants si printuri vaporoase sunt definitoriile unui look urban care flirteaza cu feminitatea moderna. Fete pasionate de moda, dinamice si independente dar totodata romantice si cu o imaginatie bogata devin inspiratie si muza pentru colectia de vara BSB.

SASCH a creat haine care sunt rodul unui amestec de atmosfera romantica si mereu actuala. Hainele de vara sunt toate lejere: rochii scurte pe un singur umar din tesaturi de abia palpabile si transparene alterneaza cu camasile cu volane si rochii de seara cu un aspect atat de feminin, ideale pentru ocaziile speciale. Nu lipsesc nici hainele pentru fetele mai sportive, mereu atente la ultimele tendinte, treninguri cu garnituri din matase si in versiune mini, sorturi din jeans, pantaloni scurti colorati din bumbac si hanorace in dungi stil marinar. Hainele in stil retro in tonuri calde si care se inspira din atmosfera insorita, alterneaza cu hainele mai hot in culori puternice ca de exemplu violet, albastru aprins si verde mar, creand un look mix adaptat pentru toate ocaziile.

Pentru barbati, Sasch interpreteaza stilul street-wear a carui tendinta este atat de puternica si propune jeans rupti cu tricouri imprimate si nuante unitare, combinate cu sacouri clasice, alternate cu geci din nailon sau piele. Tesaturile comode si cu efect „spalat necalcat” confera articolelor mai sportive un aspect de extrema comoditate si prospetime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.