Setari Cookie-uri

Tendinte in sezonul primavara-vara 2010 la Brands Walk

Pe 18 martie 2010 Bucuresti Mall a organizat o noua editie a fashion show-ului pentru sezonul primavara-vara 2010, Brands Walk.

Pentru ocaziile mai formale, Sasch propune costume formate din sacou si pantalon stil croitor, prezentate in negrul clasic, dar si in nuante mai calde si estive, ca de exemplu culoarea nisipului cu toate nuantele sale si azuriu prafuit.

Colectiile primavara-vara 2010 prezentate de Famous Brands Gallery ofera croieli minimale, sculpturale si moderne. Regasim materiale pure, naturale ce au fost integrate intr-un design modern cu finisaje actuale si subtile. Formele geometrice indraznete, siluetele precise sunt alaturate volumelor fine si liniilor netede intr-o paleta delicata de nuante neutre sau in combinatie indrazneata de culori saturate. Vor fi prezentate tinute alcatuite din piese ale colectiilor Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Polo Ralph Lauren, Polo Jeans, Custo Barcelona, Miss Sixty, Napapijri si multe alte branduri de renume pe care clientii le pot gasi in galeriile Famous Brands. Printre cele mai noi branduri care s-au alaturat portofoliului Famous Brands se afla brandul olandez in expansiune – Scotch & Soda si Boss Orange.

Tinutele vestimentare sunt completate armonios de acesoriile din colectiile Folli Follie, inspirate de atmosfera cosmopolita din St.Tropez si Riviera Franceza, impreuna cu cizmele UGG si pantofii Fornarina realizate din materiale usoare in culori pastelate ce rezoneaza inspirat cu acest anotimp.

Sezonul acesta, Debenhams si designerii galeriei “Designers at Debenhams” au pregatit colectii uimitoare, care traseaza tendintele esentiale ale sezonului intr-o viziune personala, seducatoare si sofisticata. St. George by Duffer, John Rocha si Julien Macdonald sunt numele care semneaza in acest sezon tinutele indraznete din Debenhams. Colectia semnata John Rocha aduce printurile tribale si desenele la viata printr-o linie care nu isi pierde forma clasica. Materialele folosite pentru aceasta colectie sunt bumbacul si panza de cea mai buna calitate. Ideea centrala este aceea de a combina printurile, paietele si broderiile cu piese uni, simple, pentru un look stylish, de efect. Piesele de senzatie ale sezonului sunt sacoul impecabil croit si rochiile bufante. Aceste must-have-uri fac echipa buna cu pantalonii albi trei sferturi, platformele si gentile supradimensionate. Camasile clasice au capatat un aspect prespalat la care au fost adaugate detalii vintage, dungi si carouri pentru un look relaxat si usor neglijent. Look-ul e completat de blugi skinny, tenisi si jachete in stil clasic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.