Setari Cookie-uri

Secrete de stil de la fashion iconuri celebre

Stilul vestimentar transmite foarte multe informatii despre personalitatea noastra si reprezinta cea mai buna modalitate de a te face remarcata.

Stilul vestimentar transmite foarte multe informatii despre personalitatea noastra si reprezinta cea mai buna modalitate de a te face remarcata. In general, stilul se creeaza in timp si se reinnoieste de fiecare data fiind influentat de propriile preferinte, dar si de trendurile dictate de profesionisti.

Printre profesionistii modei alaturi de stilisti si designeri se numara si fashion icon-urile. Daphne Guinness, Carla Bruni, supermodelele Natalia Vodianova si Kate Moss, prezentatoarea de televiziune Alexa Chung, Sarah Jessica Parker dar si viitoarea sotie a printului Wiliams, Kate Middleton se numara printre cele mai bine imbracate femei din lume.

Direct de la cele mai cunoscute fashion icon-uri, afla 4 secrete de stil care iti vor reimprospata garderoba:

1. Geanta tip plic, accesoriu casual


Geanta tip plic a fost inserata cu success in stilul casual de zi. Aceasta nu mai este rezervata doar cocktailurilor sau petrecerilor fastuoase. Gratie designului modern confera stil si atitudine. Inainte sa asortezi plicul tinutei de zi, tine cont de urmatoarele reguli. Accesoriul trebuie sa fie de dimensiune medie, simplu sau cu aplicatii. Exclude insa clutch-urile minimaliste de seara cu paiete sau confectionate din materiale stralucitoare.

2. Imbina articolele de lux cu cele pret-a-porter

Nu mai este un secret ca acum poti combina articole din dantela sau catifea cu piele ori denim. Texturile opuse, contrastele au devenit noua moda in materie de stil si tendinte. Secretul consta in proportionarea acestora in raport cu silueta si celelalte piese vestimentare. Fura din stilul Alexei Chung si asorteaza pantofii cu toc stiletto din catifea cu o pereche de blugi skinny sau confera atitudine tinutei purtand accesorii cu personalitate; click aici si aici pentru imagini.

3. Poarta o singura piesa extravaganta

Daca esti adepta unui stil cat mai original si exploatezi la maxim moda, nu uita sa iti echilibrezi tinuta din punct de vedere cromatic. Hainele cu printuri in culori excentrice se vor asorta cu piese vestimentare uni cat mai simple. Renunta la accesoriile suprapuse foarte voluminoase si alege unele cat mai simple.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.