Setari Cookie-uri

Secrete de stil de la fashion iconuri celebre

Stilul vestimentar transmite foarte multe informatii despre personalitatea noastra si reprezinta cea mai buna modalitate de a te face remarcata.

Pantofii extravaganti cu tinte si aplicatii metalice domina in preferintele vedetelor interesate de tendinte. Pentru a-i pune in valoare intr-o tinuta acestia trebuie asortati cu haine elegante cat mai simple. Urmeaza exemplul actritei Sarah Jessica Parker care asorteaza pantofii in culori neon cu tinute all black; pentru imagine click aici. In prinvinta incaltarilor cu aplicatii, aceasta completeaza look-ul de inspiratie rock cu o curea in acelasi ton; pentru fotografie click aici.

4. Reinventeaza piesele de baza

Acest lucru i-a asigurat lui Kate Moss binemeritatul statut de fashion icon. Supermodelul a demonstrat ca iti poti crea un stil vestimentar deosebit mixand numai piesele vestimentare de baza: jeansii, esarfele, pantalonii scurti si sacoul masculin. Aceasta asorteaza blugii cu tricouri simple, hippie, veste country ori sacouri elegante; click aici si aici pentru a vizualiza o galerie foto. Salurile supradimensionate reprezinta o alta optiune care pot adauga mai multa culoare si un plus de stil tinutei tale.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.