Setari Cookie-uri

Slabeste vizibil cu ajutorul pieselor vestimentare

Aspectul fizic a ajuns sa fie considerat unul dintre criteriile definitorii nu doar in alegerea partenerului si a prietenilor si ci pentru obtinerea unei slujbe. Multe femei duc o lupta apriga cu kilogramele in plus, optand pentru diete severe care implica infometarea, pastile pentru slabit si multe ore petrecute la sala de fitness.

Imagini aici si aici.

4. Poarta trench-uri

Trench-ul continua sa ramana in tendinte, fiind si in acest sezon o piesa vestimentara nelipsita din colectiile marilor designeri. Avantajele sale constau in faptul ca este usor de asortat, ascunde defectele, accentueaza talia si poate fi purtat atat in sezonul rece, cat si primavara sau toamna.

Poti purta trench-ul cu pantaloni evazati sau blugi skinny, fuste peste genunchi, rochii, colanti, cizme sau pantofi. Inspira-te din tinutele vedetelor. Imagini aici si aici.

5. Alege sacouri cu accente pe umeri

Pentru a atrage privirile de la fund si solduri, accentueaza zona umerilor. Poarta sacouri cu modele imprimate pe umeri, cu umeri supradimensionati sau cu accesorii lipite in acea zona. Asorteaza sacoul cu blugi in culori inchise si un top casual. Foloseste un colier lung metalic pentru un plus de culoare.

Sfat: te poti inspira din stilul lui Kim Kardashian si al Victoriei Beckham.

Imagini aici si aici.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.