Setari Cookie-uri

Idei de stil de la viitoarea printesa, Kate Middleton

Viitoarea printesa a Angliei, Kate Middleton a ajuns rapid un model pentru tinerele din intreaga lume. Logodna cu printul Williams a propulsat-o in centrul atentiei, insa stilul personal i-a adus acesteia un mare plus.

Viitoarea printesa a Angliei, Kate Middleton a ajuns rapid un model pentru tinerele din intreaga lume. Logodna cu printul Williams a propulsat-o in centrul atentiei, insa stilul personal i-a adus acesteia un mare plus.

clasic Aceasta a intrat in atentia editorilor de moda care au inclus-o deja pe lista celor mai cunoscute fashion iconuri. Si designerii consacrati precum Giorgio Armani si Karl Lafergeld au spus despre Kate ca este o persoana foarte discreta si simpla, insa foarte bine pusa la punct cu tendintele modei.

Stilul lui Kate nu este nici pe departe unul extravagant. Dimpotriva, aceasta impresioneaza prin simplitate si eleganta. Opteaza deseori pentru haine care ii urmaresc liniile corpului si in cadrul evenimentelor speciale, alege tinute sofisticate, menite sa-i puna in valoare atuurile.

Daca si tu esti fana a stilului clasic, incearca sa aplici urmatoarele idei de stil garderobei tale. Admiratia si complimentele nu vor intarzia sa apara:

1. Mizeaza pe combinatii clasice

Sacourile simple si tinutele alb-negru pot conferi tinutei tale un plus de stil chiar daca nu au o croiala deosebita. Secretul consta in modalitatea de asortare. Kate combina taiorul obisnuit atat cu haine elegante, cat si cu rochii, jeansi sau fuste. Efectul este intotdeauna diferit, gratie stilului de asortare.

Asadar, profita de versatilitatea sacoului si asorteaza-l cu rochii inflorate casual, dar si rochiilor de cocktail. Altreneaza texturile materialelor, adauga accesorii si culoare tinutelor tale. Altfel, acestea vor parea prea sobre si lipsite de veselie.

2. Poarta culori tari


Un rol foarte important in vestimentatie il au culorile. Albastru, verde, rosu sau turcoaz sunt doar cateva dintre culorile care te propulseaza imediat in centrul atentiei fara prea mult efort. Completeaza o tinuta colorata cu o jacheta neagra sau contrastanta din punct de vedere cromatic.

3. Profita de varietatea accesoriilor

Kate Midleton nu a ezitat sa se afiseze deseori in public purtand palarii extravagante, foarte apreciate de criticii de moda. Urmeaza-i exemplul si poarta berete frantuzesti, asezate strengareste intr-o parte si agrafe fantezie accesorizate cu pene si voal.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.