Setari Cookie-uri

Idei de stil de la viitoarea printesa, Kate Middleton

Viitoarea printesa a Angliei, Kate Middleton a ajuns rapid un model pentru tinerele din intreaga lume. Logodna cu printul Williams a propulsat-o in centrul atentiei, insa stilul personal i-a adus acesteia un mare plus.

4. Poarta rochii deasupra genunchilor

Stilul clasic este in general usor de remarcat gratie sobrietatii sale. Totusi, nu trebuie sa exagerezi purtand piese vestimentare care sa iti adauge ani in plus. Rochiile seducatoare revin in centrul atentiei si la acest capitol. Kate a fost deseori fotografiata in rochii fluide, pana deasupra genunchiului. Aceasta lungime este de altfel considerata eleganta si sexy, asadar poarta cu incredere astfel de tinute la intalnirile importante. Pentru un plus de stil, accesorizeaza rochita cu o curea subtire din piele.

5. Look natural

Completeaza intotdeauna tinutele cu un look natural. Alege coafuri clasice, poarta parul liber sau prins intr-o coada de cal nu foarte inalta. Pentru a avea un stil vestimentar rafinat, nu exagera cu accesoriile. Evita bratarile sau margele din plastic foarte colorate si suprapunerile de coliere. Opteaza pentru bijuterii fine de dimensiuni medii.

Un articol Cristina Craciun
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.